Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Chelsea pregătește lovitura verii! Kane pe Stamford Bridge, sub comanda lui Pochettino

Eurosport
DeEurosport

Publicat 19/02/2024 la 14:59 GMT+2

Harry Kane și Mauricio Pochettino ar putea să colaboreze din nou, de data aceasta la Chelsea. Clubul londonez este cu ochii pe situația golgheterului din Bundesliga, despre care se spune că nu este în totalitate mulțumit de experiența din Germania.

Mauricio Pochettino and Harry Kane - set to link up again?

Credit imagine: Getty Images

Articol scris de Daniel Kerekes
Chelsea ar putea să facă unul dintre cele mai neașteptate transferuri în vara acestui an. Presa britanică anunță că "albaștrii" se interesează de situația lui Harry Kane, care ar fi nemulțumit de experiența de la Bayern, dorindu-și o revenire în Premier League.
Football Insider anunță că cei de la Chelsea ar fi pregătiți să profite de haosul care este acum la Bayern, în urma căruia Harry Kane ar putea rămâne fără trofeu câștigat chiar și după acest sezon. Bavarezii au pierdut 3 meciuri în ultima săptămână, iar echipa antrenată de Thomas Tuchel și-ar putea pierde golgheterul, după doar un an de la transfer.
Chelsea ar fi pregătită să plătească pentru Harry Kane suma pe care cei de la Bayern au achitat-o în urmă cu 6 luni. Ajuns la 30 de ani, căpitanul echipei naționale a Angliei i-a costat pe bavarezi nu mai puțin de 95 de milioane de euro.
Citește și:

Harry Kane, variantă pentru atacul lui Chelsea

La nivel individual, Kane nu a dezamăgit în tricoul lui Bayern. Englezul, care se află pe locul 2 al marcatorilor all-time din Premier League, a continuat să marcheze pe bandă rulantă și în Bundesliga, având în acest moment 25 de goluri în doar 22 de etape.
Chelsea este în căutarea unui atacant pe care se poate baza, un fotbalist care să marcheze regulat, așa cum o face Kane. Atacanții lui Mauricio Pochettino din această stagiune, Nicolas Jackson și Armando Broja, au în total 11 reușite, iar albanezul a fost împrumutat la Fulham în această iarnă.
Golgheterul echipei aflate pe locul 10 în Premier League este Cole Palmer. Tânărul mijlocaș s-a dovedit a fi cel mai inspirat transfer al londonezilor din vara anului 2023. Adus de la Manchester City pentru 47 de milioane de euro, Palmer a marcat 12 goluri în actuala stagiune.
Astfel, un potențial transfer al lui Harry Kane la Chelsea ar fi spectaculos, dar fostul jucător al celor de la Spurs s-ar putea opune mutării, având în vedere că Chelsea este una dintre marile rivale ale echipei la care și-a petrecut cea mai mare parte a carierei.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo