Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Doi jucători de la Arsenal, în conflict după meciul cu Nottingham! Reacția lui Arteta: "Mi-a plăcut"

Bianca Dumitru

Actualizat 31/01/2024 la 09:34 GMT+2

Arsenal s-a impus aseară, în deplasare, în fața celor de la Nottingham Forest, scor 2-1, într-un meci contând pentru a 22-a etapă din Premier League. La finalul meciului, Oleksandr Zinchenko și Ben White s-au luat la ceartă, fiind despărțiți de Mikel Arteta, care s-a arătat încântat de reacția celor doi fotbaliști.

rsenal manager Mikel Arteta talks with Oleksandr Zinchenko of Arsenal after the Premier League match between Nottingham Forest and Arsenal FC at City Ground on January 30, 2024 in Nottingham, England.

Credit imagine: Getty Images

Arsenal a câștigat aseară, cu scorul de 2-1, pe terenul celor de la Nottingham Forest, meciul contând pentru a 22-a etapă din Premier League.
Gabriel Jesus și Bukayo Saka au fost marcatorii celor două goluri ale "tunarilor", din minutele 65 și 72, în timp ce pentru gazde a înscris Awoniyi, în minutul 89.
Amintindu-și de înfrângerea de anul trecut, care a oprit-o pe Arsenal din drumul spre câștigarea titlului în Anglia, aseară, la finalul partidei, Oleksandr Zinchenko și Ben White au fost implicați într-o dispută, reproșându-și confuzia creată în apărare care a dus la golul lui Nottingham.
Cei doi fotbaliști au fost despărțiți de Mikel Arteta, care a intervenit pentru a-i calma. Ulterior, antrenorul s-a arătat încântat de ceea ce a văzut la jucătorii săi.
Tehnicianul lui Arsenal a spus că este mândru de această reacție a fundașilor lui pentru că aceasta demonstrează că își doresc tot mai mult unul de la celălalt, fiind extrem de motivați să aibă un parcurs mai bun decât anul trecut.
Citește și:

Arteta, încântat de reacția jucătorilor săi din meciul cu Nottingham

"Îmi place, cer mai mult unul de la celălalt și nu sunt mulțumiți de felul în care fac asta și încearcă să o rezolve. A fost un pic încins, dar asta înseamnă că nu este suficient să jucăm așa cum am jucat noi, rezultatul trebuie să fie mai mare.
Asta înseamnă să ne motivăm unul pe celălalt și să nu fim fericiți când cedăm și trebuie să încurajez și să promovez asta în mod corect și respectuos. Uneori, după meci, este o atmosferă emoționantă și încinsă, dar îmi place că jucătorii se motivează unii pe alții și cer excelență.
Am vrut să generăm un impuls în campionat și am crezut că am reușit asta. Prestația noastră a fost foarte bună, am dominat complet jocul. Trebuia să avem răbdare, dar am fost mereu cu un ochi pe adversari, nu i-am lăsat să alerge.
Ne-am creat șanse în mai multe moduri. Cred că am dat dovadă de multă maturitate pentru a face față jocului așa cum a trebuit", a declarat Mikel Arteta, citat de Daily Mail.
După victoria de aseară, Arsenal este pe locul 2 în clasamentul din Premier League, cu 46 de puncte, având cu două puncte mai puțin decât Liverpool, care are însă un meci în minus, și cu trei puncte mai mult decât Manchester City, care are două partide mai puțin disputate.
Pentru "tunari" urmează în weekend derby-ul de pe teren propriu cu Liverpool, duel programat duminică, de la ora 18:30.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo