Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Drăgușin a debutat pentru Tottenham, în egalul cu United! Spurs, la cea mai bună serie din istoria sa în Premier League

Dani Morar

Actualizat 14/01/2024 la 20:32 GMT+2

Radu Drăgușin a debutat pentru Tottenham în partida de campionat cu Manchester United, fiind introdus în minutul 85 pe teren. Echipa sa a fost condusă de două ori, dar a reușit să obțină un egal și a ajuns la cea mai bună serie cu gol marcat din istoria clubului.

Radu Drăguşin

Credit imagine: Eurosport

Radu Drăgușin, jucătorul care a refuzat-o pe Bayern Munchen în această săptămână, și-a făcut debutul în Premier League, fiind introdus pe teren în minutul 85 în partida dintre Manchester United și Tottenham, după ce a fost lăsat pe bancă în debutul partidei. Cele două formații au remizat, scor 2-2, iar Spurs a ajuns la cea mai bună serie de meciuri cu gol marcat din istoria clubului, în Premier League.
"Diavolii" au deschis scorul la prima fază importantă de poartă. Rashford a pătruns în careu, dar a fost blocat și mingea a ajuns la Hojlund, care a profitat de marcajul larg al lui Romero și a marcat cu un șut sub bară.
Spurs a beneficiat de un corner în minutul 20, în urma căruia a reușit să egaleze. Pedro Porro a centrat în zona careului de 6 metri, iar Richarlison a atacat perfect și a deviat la colțul lung, pentru 1-1.
Tottenham are acum 33 de meciuri cu gol marcat în Premier League, ultima partidă în care nu izbuteau să înscrie fiind în sezonul trecut, la o înfrângere cu 0-1 în fața lui Wolves. Este cea mai lungă serie de acest gen din istoria clubului.
Manchester United a preluat din nou conducerea chiar înainte de pauză. Rashford și Hojlund au combinat perfect, iar englezul a finalizat cu un șut frumos la colțul lung, fără a-i da vreo șansă lui Vicario.
Pentru Rashford a fost primul gol pe Old Traffors în acest sezon, după 14 meciuri în toate competițiile. Reușita a venit după o serie de 32 de șuturi la poartă, cu procentaj de reușită 0.
Tottenham putea să egaleze din nou, în prelungirile primei reprize, după o fază trasă la indigo cu cea de la gol. Porro a centrat dintr-un corner de pe dreapta, iar Romero a izbit transversala cu o lovitură puternică de cap.
Oaspeții au egalat până la urmă, chiar în debutul reprizei secunde. Timo Werner a oferit un assist la prima sa partidă sub comanda lui Ange Postecoglou, iar Rodrigo Bentacur a driblat un adversar, finalizând cu un șut din câțiva metri.
S-a jucat mult pe contre, dar niciuna dintre echipe nu a mai găsit drumul spre gol. Radu Drăgușin a fost introdus pe teren în minutul 85, atunci când i-a luat locul lui Oliver Skipp. Românul a jucat fără greșeală, chiar dacă nu a avut mult timp la dispoziție. S-a încheiat 2-2, iar următorul meci a lui Tottenham va avea loc pe 26 ianuarie, în FA Cup, împotriva lui Manchester City.
Citește și:

Manchester United – Tottenham: Echipele de start:

  • Manchester United: Onana - Wan-Bissaka, Varane, Evans, Dalot - Eriksen, Mainoo - Garnacho, Fernandes (C), Rashford - Hojlund
    Rezerve: Bayindir, Heaton, Antony, Casemiro, Forson, Kambwala, Martinez, McTominay, Pellistri
    Antrenor: Erik ten Hag
  • Tottenham: Vicario - Porro, Romero (C), Van de Ven, Udogie - Hojbjerg, Bentancur, Skipp - Werner, Richarlison, Johnson
    Rezerve: Austin, Forster, Donley, Dorrington, Drăgușin, Royal, Santiago, Gil
    Antrenor: Ange Postecoglou
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo