Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Drăgușin, doar rezervă pe Old Trafford! Postecoglou a anunțat primul 11 al lui Tottenham pentru meciul cu Man United

Dani Morar

Publicat 14/01/2024 la 17:36 GMT+2

Radu Drăgușin a fost transferat în această săptămână de Tottenham, de la Genoa, pentru 30 de milioane de euro. Fundașul își poate face debutul în Premier League astăzi, când echipa sa se deplasează pe Old Trafford, pentru derby-ul cu Manchester United, dar va începe pe banca de rezerve.

Radu Drăguşin

Credit imagine: Eurosport

Radu Drăgușin s-a transferat în această săptămână la Tottenham, devenind cel mai scump jucător român din toate timpurile. Fundașul a început antrenamentele și este dornic de debutul în Premier League.
Românul a primit dreptul de muncă în Anglia cu doar o zi înainte de derby-ul cu Manchester United. Ange Postecoglou a decis să-l includă pe acesta în lotul care a făcut deplasarea pe Old Trafford, iar Radu a primit astăzi și vestea mult așteptată.
Drăgușin nu va face parte din formula de start în partida dintre Manchester United și Tottenham. Ange Postecoglou a preferat să înceapă partida cu Romero și Van de Ven în centrul apărării, în timp ce Timo Werner va fi titular după ce a ajuns la echipă cu doar o zi înaintea românului.
Tottenham a marcat în toate cele 22 de meciuri de când Ange Postecoglou a preluat echipa (a doua cea mai lungă astfel de serie din istoria Premier League). Un succes astăzi ar reprezenta o performanță unică în ultimii 34 de ani: din sezonul 1989-1990 Tottenham nu a mai învins-o tur-retur pe United.
Spurs se află pe locul 5 în Premier League, la un singur punct distanță de Arsenal și Manchester City (campioana are un meci mai puțin disputat). United e abia pe 8, la 9 puncte de locurile de UCL și un nou eșec în acest weekend ar compromite probabil definitiv șansele la top 4.
Citește și:

Radu Drăgușin, mesaj pentru fanii de la Genoa

Radu Drăgușin a fost prezentat oficial la Tottenham, iar apoi a transmis un mesaj de mulțumire suporterilor celor de la Genoa, care i-au fost alături în cea mai frumoasă perioadă a carierei de până acum.
Tânărul fundaș a scris că perioada petrecută la Genoa a însemnat enorm pentru el și că nu va uita niciodată atmosfera de pe stadionul Luigi Ferraris:
"Este greu să explic în doar câteva cuvinte o perioadă de viață care a însemnat atât de mult pentru mine. Voi încerca. Era greu să scriu atât de multe pagini emoționante deodată. Am reușit.
Pașii pe care i-am făcut împreună sunt greu de uitat, de la visul promovării până la aceste luni în Serie A: nu îi voi uita, de fapt îi voi purta aproape de suflet. Pentru totdeauna.
Este dificil, dar sunt momente în viață când două căi se despart. Îmi va lipsi să aplaud pe un stadion de vis, să sar cu voi la finalul jocului, să mă întorc spre Nord și să simt fiorii, să glumesc pentru că mă încadrează cu camera.
Îmi va fi dor de toată dragostea voastră. Mulțumesc Genoa, mulțumesc genovezi, veți fi mereu în inima mea. Vreau să vă salut așa, cu cuvinte puține, dar sincere. Vă doresc tot binele", a notat Radu Drăgușin.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo