Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Grealish, încurajat de Guardiola, după ce a pierdut locul de titular: "Trebuie să fie furios"

Eurosport
DeEurosport

Publicat 06/11/2023 la 14:48 GMT+2

Jack Grealish pare să își fi pierdut statutul de titular incontestabil de la Manchester City. Evoluțiile spectaculoase ale noului transferat, Jeremy Doku, l-au "obligat" pe Guardiola să îl introducă din primul minut în mai multe confruntări. Antrenorul "cetățenilor" își dorește ca Grealish să se lupte pentru a-și recâștiga locul în primul 11.

Pep Guardiola dando instrucciones a Jack Grealish

Credit imagine: Getty Images

Articol scris de Daniel Kerekes
Jeremy Doku se dovedește a fi un transfer foarte inspirat pentru cei de la Manchester City. Belgianul de 21 de ani a avut o prestație magnifică în meciul din ultima etapă de Premier League, contra celor de la Bournemouth.
Extrema stângă, adusă de la Rennes pentru 60 de milioane de euro, a deschis scorul pe Etihad și a continuat cu nu mai puțin de 4 assist-uri, ajutându-și echipa să câștige cu scorul de 6-1. Rivalul său de pe post, Jack Grealish, a privit întreaga partidă de pe banca de rezerve.
Titular incontestabil și unul dintre cei mai buni jucători ai echipei din sezonul trecut, Grealish a ajuns să fie rezerva lui Jeremy Doku, în campionat. Internaționalul belgian are aproape dublul minutelor jucate în Premier League, față de englez. Acest raport este mult mai echilibrat în cazul tuturor competițiilor.
Citește și:

Guardiola: "Îl vreau pe Jack furios"

Antrenorul lui City a vorbit despre situația lui Grealish, care a fost titular în derby-ul cu United, de săptămâna trecută: "Îl vreau pe Jack furios și vreau să joace bine. Aceasta este calea de a menține consistența la acel nivel. Jack s-a întors. Modul în care a jucat pe Old Trafford, prin care ne-a dat mai multă luciditate, a fost decisiv pentru noi. Avem nevoie de toți jucătorii.
Urmează foarte multe meciuri, iar toți trebuie să participe. Când unii dintre ei nu joacă, să se antreneze mai bine ziua următoare, pentru că momentul va urma, iar când ești bine mental, o să evoluezi bine și o să câștigi meciuri", a spus Guardiola, citat de Mirror.
Cifrele lui Grealish din acest sezon sunt incomparabile cu cele ale lui Doku. Dacă belgianul are 3 goluri și 6 assist-uri de la transfer, britanicul a reușit să contribuie la o singură reușită în 11 meciuri.
Manchester City are șansa de a-și asigura calificarea în faza eliminatorie a UEFA Champions League încă de mâine, când vor primi vizita celor de la Young Boys, pe care i-au învins în urmă cu două săptămâni cu 3-1.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo