Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Guardiola a dezvăluit ce le-a spus jucătorilor săi la pauza meciului cu Luton! "Sunt un grup extraordinar"

Bianca Dumitru

Actualizat 11/12/2023 la 08:12 GMT+2

Manchester City a câștigat la limită duelul din deplasare cu Luton Town, scor 1-2, meci contând pentru etapa a 16-a din Premier League. La finalul partidei, Pep Guardiola și Jack Grealish au vorbit despre situația în care se află campioana Angliei.

Pep Guardiola

Credit imagine: Getty Images

Manchester City s-a impus ieri după-amiază, în deplasare, în fața celor de la Luton, cu scorul de 1-2, într-un meci contând pentru a 16-a etapă din Premier League.
Gazdele au deschis scorul chiar înainte de pauză, prin Adebayo, "cetățenii" reușind să întoarcă rezultatul în minutele 62 și 65, când Bernardo Silva și Jack Grealish l-au învins pe portarul Kaminski.
La finalul partidei, Pep Guardiola a vorbit despre jucătorii săi, dezvăluind ce le-a spus la pauză, atunci când erau conduși de Luton. Antrenorul a explicat că și-a simțit fotbaliștii ușor demoralizați după golul încasat în minutul 45+2, astfel că a încercat să-i motiveze.
"Trebuie să cerem mai mult de la noi înșine. Le-am spus: 'Ce vom face, ne vom plânge de milă? E fotbal, e viață. Dacă înscriu încă o dată, ne vom plânge din nou și vom spune că am avut ghinion? Atacanți, fiți mai agresivi și marcați goluri. Apărați-vă mai bine în zona centrală și fiți pozitivi.
Este normal să se spună că City nu e la fel și că s-a terminat. E frumos, dar haideți să le demonstrăm că e greșit, arătați că încă vrem să fim acolo și să concurăm'. Sunt un grup extraordinar de jucători", a declarat Pep Guardiola, citat de Daily Mail.
Citește și:

Manchester City e la 4 puncte de Liverpool

La rândul său, Jack Grealish a atras atenția asupra faptului că rezultatele mai slabe înregistrate de echipa sa au fost înregistrate în meciuri cu adversari foarte buni.
"Cred că multor oameni le place să vorbească despre Manchester City și să insiste pe faptul că echipa ar fi într-o criză mare. În realitate, am jucat cu echipe foarte bune", a spus Grealish.
Manchester City este în acest moment pe locul 4 în clasamentul din Premier League, cu 33 de puncte, fiind la două puncte de Aston Villa, care se află pe ultima poziție a podiumului. Liderul Liverpool are 37 de puncte, iar Arsenal ocupă locul 2, cu 36 de puncte.
Pentru campioana Angliei urmează duelul din deplasare cu Steaua Roșie Belgrad, meci contând pentru ultima etapă a grupelor Champions League. Ulterior, în weekend, în cea de-a 17-a etapă din Premier League, City va juca pe teren propriu cu Crystal Palace.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo