Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Havertz aduce a 8-a victorie consecutivă în campionat pentru Arsenal! "Tunarii', lideri provizorii

Eurosport
DeEurosport

Actualizat 09/03/2024 la 21:36 GMT+2

Arsenal a obținut a 8-a victorie consecutivă în Premier League, după un meci extrem de complicat împotriva celor de la Brentford. "Tunarii" s-au impus cu 2-1, într-un meci în care ambele goluri ale gazdelor au fost marcate cu capul, iar Aaron Ramsdale a greșit la golul egalizator, încasat în prelungirile primei reprize.

LONDON, ENGLAND - MARCH 09: Kai Havertz of Arsenal celebrates scoring his team's second goal during the Premier League match between Arsenal FC and Brentford FC at Emirates Stadium on March 09, 2024 in London, England.

Credit imagine: Getty Images

Articol scris de Daniel Kerekes
"Tunarii" au deschis scorul în minutul 19, prin Declan Rice. Fostul jucător al lui West Ham a finalizat cu o lovitură de cap perfectă centrarea lui Ben White. Mijlocașul defensiv pentru care Arsenal plătea 116 milioane de euro în vară a ajuns cu această reușită la 6 goluri în toate competițiile.
La finalul unei reprize fără prea mari ocazii de poartă, Aaron Ramsdale a făcut o greșeală ireală în fața lui Yoane Wissa. Titular pentru prima oară în ultimele 9 meciuri, portarul englez a ținut prea mult mingea la picior în finalul minutelor de prelungire, iar atacantul lui Thomas Frank a profitat, blocând pasa lui Ramsdale, mingea intrând în poartă pentru 1-1.
Portarul titular al lui Arsenal, David Raya, este deocamdată împrumutat de la Brentford și are o clauză în contract, care nu-i permite să evolueze împotriva echipei de care aparține.
Citește și:

Kai Havertz aduce victoria pentru Arsenal

Ivan Toney a încercat să-l surprindă pe Ramsdale cu un șut din prima, de la aproape 40 de metri, în minutul 55. Goalkeeper-ul londonezilor era ieșit din cadrul porții, dar a reușit să scoată execuția atacantului englez.
Declan Rice a fost la doar câțiva centimetri de "dublă". Internaționalul englez a șutat din prima în minutul 74, de la o distanță considerabilă, iar execuția plasată a acestuia a lovit încheietura barelor lui Mark Flekken.
Kai Havertz a adus a 8-a victorie consecutivă a lui Arsenal în Premier League, cu reușita din minutul 86. Același Ben White a centrat perfect pentru atacantul german, care l-a învins pe Flekken cu o lovitură de cap.
Cu aceste 3 puncte obținute, "tunarii" pot să rămână lideri la finalul rundei 28 din Premier League, dacă derby-ul de mâine dintre Liverpool și Manchester City se va încheia la egalitate. În acest moment, Arsenal este lider cu 64 de puncte.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo