Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Ivan Toney recunoaște, după 8 luni de suspendare: "M-am dezîndrăgostit de fotbal"

Eurosport
DeEurosport

Actualizat 08/01/2024 la 15:52 GMT+2

Englezul Ivan Toney este pe cale să revină pe terenul de fotbal după 8 luni de suspendare. Atacantul lui Brentford a primit această sancțiune în luna mai a anului trecut, din cauza încălcării regulilor privind pariurile. Acesta a recunoscut într-un interviu că a început să nu-l mai intereseze fotbalul la începutul suspendării sale.

Toney erhält Unterstützung von seinem Verein

Credit imagine: SID

Articol scris de Daniel Kerekes
Unul dintre cele mai așteptate momente ale sezonului din fotbalul englez este cu siguranță revenirea pe teren al lui Ivan Toney. Suspendat din luna mai a anului trecut, internaționalul englez și-a ispășit pedeapsa, iar primul meci în care ar putea evolua din nou pentru Brentford este cel din Premier League, împotriva lui Nottingham Forest, pe 20 ianuarie.
Atacantul de 27 de ani era unul dintre cei mai în formă fotbaliști englezi în sezonul trecut, dovadă fiind prima convocare la echipa națională, în martie 2023. Totodată, Toney a devenit subiectul unui transfer uriaș, Arsenal și Chelsea fiind interesate de serviciile sale, dar Brentford i-a pus un preț colosal, 116 milioane de euro.
În ciuda interesului din partea marilor echipe ale Angliei, Ivan Toney pare să-și dorească să rămână la Brentford, pentru a-și arăta recunoștința pentru sprijinul pe care l-a primit în această perioadă complicată pentru el.
Citește și:

Toney, la finalul celor 8 luni de suspendare

Într-un interviu pentru Sky Sports, fotbalistul a dezvăluit cum a trăit primele zile ale perioadei de suspendare: "Nu m-am mai uitat la fotbal o perioadă. Urmăream doar meciurile lui Brentford, dar în general le lăsam ca sunet de fundal. Într-un fel, m-am pedepsit singur. După aceea am realizat că acest lucru nu mă ajută.
A fost un moment în care m-am dezîndrăgostit de fotbal. Dar, până la urmă, fotbalul este tot ceea ce știu. Absența de la meciuri și lipsa colegilor din jurul meu au fost foarte greu de digerat. E dificil să te antrenezi singur. Înainte să-ți dai seama, începi să te îngrași.
La început am zis că o las mai moale, dar oamenii din jurul meu nu mi-au permis. Cred că sunt într-o formă mai bună acum, decât la începutul suspendării. Am slăbit și merg la sala de forță regulat", a declarat Toney.
Odată cu revenirea pe teren, Ivan Toney va încerca să o ajute pe Brentford în lupta pentru evitarea retrogradării. Media sa de un gol la două meciuri de Premier League ar trebui să fie un atu pentru echipa lui Thomas Frank, care a așteptat cu nerăbdare momentul în care atacantul va îmbrăca din nou tricoul echipei.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo