Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Jurgen Klopp, sceptic în legătură cu revenirea fostului căpitan de la Liverpool! "Am vorbit cu el"

Dani Morar

Publicat 08/01/2024 la 12:11 GMT+2

Liverpool și-a revenit în acest sezon și e lider în Premier League după 20 de etape. Jurgen Klopp are în continuare probleme cu accidentările și a fost întrebat despre revenirea lui Jordan Henderson pe Anfield, informație apărută în presa internațională în aceste zile.

Liverpool manager Jurgen Klopp celebrates at full-time following the Premier League match between Liverpool FC and Fulham FC at Anfield on December 03, 2023.

Credit imagine: Getty Images

Liverpool conduce clasamentul din Premier League, cu 45 de puncte după 20 de etape, la 2 puncte peste Aston Villa și la 5 peste Manchester City, care are însă un meci în minus.
Formația de pe Anfield s-a calificat aseară în 16-imile Cupei Angliei, eliminând-o pe Arsenal, cu două goluri marcate pe final. Acest sezon este unul mult peste cel de anul trecut, când "cormoranii" prindeau doar un loc de Europa League și dezamăgeau în campionat.
Jurgen Klopp s-a confruntat cu numeroase accidentări, în presa internațională apăraând varianta revenirii lui Jordan Henderson sub comanda neamțului. Tehnicianul a dezmințit orice fel de informație și susține că a vorbit cu jucătorul, dar niciodată despre un asemenea subiect.
"A avut Hendo vreo conferință de presă în care să spună asta? Ah, e doar o informație scrisă. Asta înseamnă că pentru mine nu există. Nu m-a sunat. De fapt, am vorbit, dar nu despre asta. Așa că nu am nimic de comentat în legătură cu asta", a declarat Jurgen Klopp, citat de SportBible.
Citește și:

Jordan Henderson ar putea reveni la Liverpool

Jordan Henderson vrea să o părăsească pe Al-Ettifaq la doar șase luni distanță de la transferul său în Arabia Saudită. Informația a fost oferită de cotidianul britanic, Daily Mail, care informează că mijlocașul englez își dorește să se întoarcă în Premier League, din cauza a mai multor factori.
În primul rând, fostul fotbalist al lui Liverpool a avut probleme în a se adapta noului său stil de viață, la care se adaugă factorii privind căldura și umiditatea din Arabia Saudită. De asemenea, nici situația fotbalistică de la Al-Ettifaq nu este "roz", echipa antrenată de Steven Gerrard fiind fără victorie din luna octombrie. În ultimele nouă meciuri, formația pentru care evoluează Henderson are un bilanț de patru înfrângeri și cinci rezultate de egaliate.
Toți acești factori, la pachet cu toate criticile îndreptate către jucător odată cu transferul în Arabia, l-au convins pe Henderson să își dorească revenirea în Europa. Fostul "cormoran" a fost acuzat că a plecat în Golf numai pentru salariul imens de aproximativ 800.000 de euro pe săptămână.
Plecarea lui Jordan Henderson din Arabia Saudită nu este atât de simplă precum pare, deoarece țările din Golf percep taxe enorme dacă jucătorii nu își respectă înțelegerea. Mijlocașul de 33 de ani ar fi astfel nevoit să plătească taxe în valoare de 7 milioane de euro dacă pleacă de la Al-Ettifaq în primii săi doi ani de contract.
Astfel, revenirea în Premier League l-ar costa o avere pe fostul jucător al lui Liverpool, care ar putea ajunge chiar înapoi pe Anfield dacă ține neapărat să plece din Golf. Presa din Anglia scrie și despre posibilitatea ca Henderson să ajungă la alte formații din Albion, precum Sunderland, o altă grupare pentru care a evoluat mijlocașul, Brighton, Chelsea sau Newcastle.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo