Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Manchester City revine pe primul loc în Premier League! United, înfrântă de Brighton, pe Old Trafford

Dani Morar

Actualizat 16/09/2023 la 19:14 GMT+3

Manchester City a reușit o victorie cu 3-1 pe terenul lui West Ham și a revenit pe primul loc în Premier League. Cel mai suprinzător rezultat al zilei a avut loc pe Old Trafford, unde Brighton s-a impus cu 3-1 și ține aproape de primele două clasate.

Bernardo Silva celebrates scoring during the Premier League match between West Ham United and Manchester City at London Stadium on September 16, 2023 in London, England

Credit imagine: Getty Images

Manchester City a învins-o pe West Ham cu 3-1, după ce gazdele aveau 1-0 la pauză. Victoria este una parcă trasă la indigo cu cea a lui Liverpool, care a revenit de la același scor cu Wolves și a câștigat tot cu 3-1.
Erling Haaland a ratat o ocazie mare în minutul 15. Josko Gvardiol a fost omul cu pasa, dar șutul norvegianului a trecut puțin pe lângă poarta gazdelor.
West Ham a deschis scorul în prima repriză prin Ward-Prowse. Vladimir Coufal a trimis perfect în careu, iar englezul a trimis cu capul în plasa porții lui Ederson.
City a egalat imediat după pauză. Jeremy Doku a luat o acțiune pe cont propriu și a finalizat cu un șut bun din interiorul careului. Imediat, Julian Alvarez a executat o lovitură liberă, dar șutul său s-a izbit de bară.
Haaland a ratat și el două minute mai târziu, reluând în stilul propriu o centrare, dar Areola a fost la post. După o oră de joc, Ederson și-a salvat echipa cu o paradă extraordinară la lovitura de cap a lui Kurt Zouma.
Bernardo Silva a adus-o în avantaj pe echipa lui Guardiola în minutul 76. Alvarez a trimis o pasă peste apărarea adversă, iar portughezul a finalizat cu stil pentru 2-1.
Silva a schimbat rolurile câteva minute mai târziu, atunci când i-a oferit un assist lui Erling Haaland, care și-a trecut și el numele pe lista marcatorilor cu un șut la colțul lung. Atacantul are 7 goluri în 5 etape din acest sezon.
Citește și:

Manchester United a pierdut pe Old Trafford cu Brighton

Manchester United a suferit o înfrângere grea cu Brighton, pe teren propriu. Oaspeții au condus cu 3-0 la un moment dat, dar gazdele au redus din diferență pe final, prin Hannibal Mejbri.
Welbeck, Gross și Joao Pedro au marcat pentru oaspeți, care au acumulat 12 puncte și sunt pe poziția a 3-a în clasament, după Manchester City și Liverpool.
Danny Welbeck a înscris 4 goluri în Premier League contra lui Manchester United, cele mai multe pentru un jucător care a evoluat și pentru "diavoli" în această competiție.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol