Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Manchester United a pus ochii pe un portar din Serie A! Suma pe care o vor italienii în schimbul fotbalistului

Bianca Dumitru

Publicat 29/11/2023 la 14:50 GMT+2

Manchester United este în căutare de jucători pe care să-i transfere în perioada de mercato de la începutul anului 2024. Oficialii de pe Old Trafford ar vrea să aducă întăriri între buturi, iar portarul pe care au pus ochii este Ivan Provedel, jucătorul celor de la Lazio.

Erik ten Hag

Credit imagine: AFP

Manchester United a avut un start oscilant de sezon, având dificultăți în a lega rezultatele pozitive. Echipa lui Erik ten Hag este pe ultimul loc în clasamentul grupei A din Champions League, în timp ce în campionatul Angliei se află pe a șasea poziție, cu 24 de puncte după 13 etape.
Manchester United a încasat 27 de goluri în meciurile disputate până acum, iar șefii clubului nu sunt foarte mulțumiți de prestațiile lui Andre Onana, transferat în vară pentru a-i lua locul lui David De Gea.
Aceștia ar vrea să îi aducă un înlocuitor în următoarea perioadă de mercato, iar la sfârșitul lunii septembrie s-a scris că ținta "diavolilor" este Jan Oblak, portarul care și-a prelungit anul trecut contractul cu Atletico Madrid până în 2028.
Jurnaliștii din Italia au anunțat acum că șefii lui United îl urmăresc și pe Ivan Provedel, goalkeeper-ul lui Lazio. Transferul italianului nu va fi ușor de obținut, oficialii clubului din Serie A dorindu-și circa 35 de milioane de euro în schimbul lui.
În acest sezon, Ivan Provedel a adunat 18 apariții în tricoul lui Lazio în toate competițiile, încasând 20 de goluri. Italianul a reușit să încheie 6 meciuri fără gol primit.
Citește și:

Provedel, providențial în Lazio - Atletico Madrid

Ivan Provedel a atras toate privirile în startul sezonului de Champions League, fiind omul providențial pentru Lazio în meciul din prima etapă a grupelor, contra celor de la Atletico Madrid.
Italienii au scos un 1-1 datorită golului superb reușit de portar în ultimele secunde de joc. Provedel a înscris ca un veritabil atacant cu capul la ultima fază a meciului.
Reușita i-a luat prin surprindere pe oamenii care se ocupă de canalul lui Lazio de Twitter, aceștia fiind nevoiți să-și ceară scuze.
Acest gol nu a fost primul pentru portarul de 29 de ani. Provedel marcase deja un gol în 2020, cu tricoul Juve Stabia în Serie B. Tot cu capul, tot la final, dar în poarta celor de la Ascoli.
"Sunt două situații complet diferite", a spus portarul italian la finalul meciului din Liga Campionilor. "Ambele goluri au o mare semnificație pentru mine. În seara asta sunt foarte fericit. Îmi pare rău că a ajuns târziu, am fi meritat să egalăm mai devreme", a adăugat Provedel.
Ivan Provedel, care are o cotă de piață de 12 milioane de euro, mai are contract cu Lazio până în 2027.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo