Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Manchester United și Juventus se luptă pentru semnătura unui mijlocaș de la City! "Oficial e pe piață"

Dani Morar

Actualizat 11/12/2023 la 12:37 GMT+2

Manchester City îl va vinde, cel mai probabil, în această iarnă pe Kalvin Philips, jucătorul care și-a pierdut locul de titular în formația lui Pep Guardiola. Manchester United și Juventus par echipele aflate în pole position pentru semnătura mijlocașului și vor licita pentru acesta în perioada de mercato.

Manchester City Manager Josep Guardiola reacts during the Manchester City training session at the Ataturk Olympic Stadium prior to the UEFA Champions League 2022/23 final on June 9, 2023 in Istanbul, Turkey.

Credit imagine: Getty Images

Manchester City a câștigat tripla în sezonul trecut și speră să repete istoria și anul acesta și atacă Premier league și Champions League cu o formulă la fel de ofensivă.
Totuși, Pep Guardiola este obligat să renunțe la unii jucători, iar Kalvin Philips și-a pierdut locul printre titulari și a fost trecut pe linie moartă. Mijlocașul este la mare căutare și ar putea ajunge în Premier League sau Serie A, acolo unde este dorit de două super-puteri: Manchester United și Juventus.
"Phillips este acum oficial pe piață. Juventus știe că are la îndemână o întărire low-cost pentru mijlocul terenului, dacă ar decide să îl transfere pe englez. Astfel, va amâna investiții mai scumpe până la vară.
Juventus vrea să înțeleagă condițiile și fezabilitatea transferului, care ar să fie un împrumut de șase luni cu o opțiune de cumpărare pentru iulie. Există și îndoieli privind numele lui Phillips", a notat presa din Italia.
Manchester City plătea 49 de milioane de euro în schimbul lui Philips, în vara lui 2022, pentru transferul de la Leeds.

Pep Guardiola regretă situația lui Kalvin Philips

Pep Guardiola regretă situația în care a ajuns elevul său, însă preferă să ia cele mai bune decizii pentru ca echipa să funcționeze cât mai bine.
"Îmi pare atât de rău pentru deciziile pe care le-am luat față de el. Am spus-o de multe ori că nu merita nici măcar o secundă ceea ce am făcut, faptul că nu i-am oferit minute. Îmi pare atât de rău.
Motivul este că eu am o idee, vizualizez echipa, și mă chinui să-l văd și pe el în peisaj. Asta este totul. Dar nu este vorba că nu sunt mulțumit de el. Îmi pare foarte, foarte mult.
Și nu zic asta fără să fie așa, îmi pasă pentru felul în care se comportă cu colegii lui și cu toată lumea. Nu știu ce se va întâmpla în ianuarie. Dacă va rămâne, voi fi mai mult decât mulțumit", a spus Pep Guardiola despre Kalvin Phillips.
Manchester City a reușit ieri după-amiază să-și încheie seria de 4 meciuri fără victorie în Premier League. Campioana en-titre s-a impus, în deplasare, în fața celor de la Luton, cu scorul de 1-2, într-un meci contând pentru a 16-a etapă a competiției.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo