Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

"Messi sau Ronaldo" și "Cine câștigă Premier League?" Răspunsurile oferite de Ronaldo brazilianul

Dani Morar

Actualizat 12/03/2024 la 10:13 GMT+2

Leo Messi și Cristiano Ronaldo au dominat prima scenă a fotablului în ultimii 20 de ani, dar se apropie de finalul cariereiși s-au retars la echipe din afara Europei. Ronaldo brazilianul a fost pus să aleagă între cei doi și nu a stat prea mult pe gânduri, oferind și numele noii campioane din Premier League.

Cristiano Ronaldo contro Leo Messi con le maglie di Al Nassr e Inter Miami

Credit imagine: Eurosport

Leo Messi și Cristiano Ronaldo au scris istorie, atât la echipele de club, cât și cu Argentina și Portugalia. Cele două superstaruri ale fotbalului mondial s-au aflat într-o continuă concurență pentru doborârea recordurilor în ultimii 20 de ani și continuă să impresioneze, chiar dacă se apropie de 40 de ani.
Ronaldo, celebrul fost atacant al naționalei Braziliei, a oferit un interviu pentru cei de la Daily Mail, primind mai multe întrebări-fulger din partea reporterilor. R9 a fost pus să aleagă între cei doi titani, rostind numele lui Messi fără să stea prea mult pe gânduri.
De asemenea, Ronaldo a fost întrebat despre cine crede că va câștiga titlul în Premier League și a înclinat balanța spre Manchester City. Lupta în campionatul englez este una incredibilă, City, Arsenal și Liverpool fiind despărțite de doar un punct, cu 10 etape înainte de finalul sezonului.
"Reporter: Cine va câștiga EURO?
Ronaldo: Cred că Spania.
Reporter: Cine e cel mai bun fundaș împotriva căruia ai jucat vreodată?
Ronaldo: Maldini.
Reporter: Cine e cel mai bun atacant din fotbalul mondial?
Ronaldo: Kylian Mbappe.
Reporter: Messi sau Ronaldo?
Ronaldo: Messi.
Reporter: Cine va câștiga Premier League?
Ronaldo: Manchester City."
Citește și:

Ronaldo Nazario știe ce urmează pentru Mbappe după transferul la Real Madrid

Kylian Mbappe va pleca în această vară de la PSG, din postura de jucător liber de contract, starul din Hexagon anunțând oficial clubul de pe Parc des Princes cu privire la decizia sa.
Ulterior, presa din Spania a scris că francezul va ajunge în sfârșit la Real Madrid, club care l-a curtat multă vreme, ibericii prezentând și câteva sume importante din viitorul contract al atacantului de 25 de ani.
Această posibilă mutare a lui Mbappe pe Santiago Bernabeu a fost comentată de mai mulți oameni de fotbal, cel mai recent subiectul fiind abordat de Ronaldo Nazario, care le-a oferit un interviu amplu celor de la Daily Mail.
"Va trebui să așteptăm până e oficial înainte să vorbim detaliat, dar toată lumea de-abia așteaptă să îl vadă pe Kylian Mbappe în Madrid. E un jucător incredibil.
Va fi unul dintre cei mai buni jucători. Cred că este o alegere foarte bună pentru el. Cred că va lua în sfârșit Balonul de Aur dacă merge la Real.
Nu știu ce e adevărat, dar oamenii vorbesc de situația lui de la PSG. Desigur, la Real va avea o echipă care îl va sprijini în orice decizie o ia. Va avea o echipă care să îl ajute atât pe teren, cât și în afara lui. Îl vor proteja.
Dar cred că a trăit momente foarte bune la PSG. Desigur, cei de acolo au făcut un efort să îl păstreze. Era marele star al proiectului... Dar vom vedea ce se întâmplă cu Mbappe la Real Madrid. Un lucru e cert, vom primi mult mai mult de la Mbappe în anii următori", a declarat Ronaldo.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo