Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Mikel Arteta s-a abținut cu greu să vorbească despre arbitraj după înfrângerea cu Aston Villa! "Atât voi spune"

Bianca Dumitru

Actualizat 10/12/2023 la 09:50 GMT+2

Arsenal a fost învinsă aseară, în deplasare, de Aston Villa, cu scorul de 1-0, într-un meci contând pentru a 16-a etapă din Premier League. Mikel Arteta a reacționat dur la adresa arbitrajului, acuzând două decizii care le-au refuzat "tunarilor" egalarea.

Arsenal manager Mikel Arteta attends a press conference at London Colney on December 08, 2023 in St Albans, England.

Credit imagine: Getty Images

Arsenal nu a reușit să obțină niciun punct pe terenul celor de la Aston Villa, în meciul contând pentru etapa a 16-a din Premier League. Dacă ar fi învins trupa lui Unai Emery, "tunarii" ar fi urcat pe locul 1 în clasament, depășind-o pe Liverpool.
Aston Villa s-a impus, însă, cu 1-0, după golul lui McGinn din minutul 7, ajungând la 5 meciuri consecutive fără înfrângere în Premier League.
La finalul partidei de pe Villa Park, Mikel Arteta s-a arătat nemulțumit de arbitraj. Antrenorul a fost întrebat despre două decizii controversate luate de centralul partidei, Jarred Gillet, printre care se numără refuzul acordării unui penalty după ce Gabriel Jesus a fost lovit în careu de Douglas Luiz.
Arteta nu a vrut inițial să comenteze arbitrajul, dar când jurnaliștii au insistat, întrebându-l dacă are o părere cu privire la ce s-a întâmplat, tehnicianul a spus: "Da, am o opinie mare!".
Ulterior, rugat să spună câte ceva despre deciziile care le-au refuzat "tunarilor" egalarea, antrenorul lui Arsenal a spus că acestea sunt "clare și evidente". "Asta e părerea mea, atât pot spune. Nu voi mai vorbi despre asta", a continuat Arteta.
Citește și:

Arteta, mândru de prestația jucătorilor săi în meciul cu Aston Villa

Tehnicianul londonezilor a preferat să se concentreze în discursul lui asupra prestației echipei sale. Mikel Arteta a declarat că "tunarii" au fost mai buni în timpul meciului, dar că nu au reușit să se impună în fața porții.
"Sunt foarte mândru de felul în care echipa a jucat pe acest stadion, împotriva acestei echipe. Am fi meritat să câștigăm jocul, dar trebuie să fii mai bun în careu și lucrurile trebuie să meargă și ele în felul în care îți dorești.
Acesta a fost unul dintre lucrurile care nu au funcționat (n.r. faptul că nu au putut să marcheze). Mai ales în repriza secundă am pierdut puțin controlul, am dat mingea, am intrat să atacăm mingea prea repede pentru că am fost tentați să ascundem mingea după felul în care se apărau, dar am fi putut face lucrurile ceva mai bine", a spus antrenorul.
Arsenal este acum pe locul 2 în clasamentul din Premier League, cu 36 de puncte, cu unul mai puțin decât liderul Liverpool și cu unul mai mult decât Aston Villa, care completează podiumul.
În următoarea etapă a campionatului Angliei, "tunarii" vor juca acasă cu Brighton. Până atunci, marți seară, echipa lui Arteta se va deplasa pe terenul lui PSV, pentru un meci contând pentru ultima etapă a grupelor Champions League.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo