Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Nota primită de Drăgușin după ce a debutat în Premier League! Realizările din meciul cu Manchester United

Dani Morar

Publicat 14/01/2024 la 21:00 GMT+2

Radu Drăgușin a debutat în Premier League, în partida dintre Manchester United și Tottenham, scor 2-2. Românul a intrat în minutul 85 și a jucat 10 minute, primind nota 6,7 din partea experților de la SofaScore.

Radu Drăgușin, în Manchester United - Tottenham. Sursa: Profimedia.

Credit imagine: Eurosport

Radu Drăgușin și-a făcut debutul în Premier League, fiind introdus pe teren în minutul 85 în derby-ul dintre Manchester United și Tottenham.
A fost a doua schimbare efectuată de Ange Postecoglou, care a mutat pentru prima dată abia în minutul 80, când Timo Werner a fost înlocuit de Bryan Gil.
Drăgușin a avut procentaj de 100% la pase, reușind 8 din 8, a avut o intercepție și a efectuat o degajare. Ezitarea sa de la ultima fază putea să o coste pe Tottenham, dar Hojlund a ratat șansa de a face 3-2.
Pentru evoluția sa din cele 10 minute, cei de la Sofa Score l-au răsplătit cu nota 6,7 pe fundaș, la fel cât a primit și Micky Van De Ven, cel care a părăsit terenul accidentat în minutul 90.
Vicario a primit cea mai mică notă din echipa lui Tottenham, iar Drăgușin se poate lăuda cu o notă mai mare decât cea a lui Raphael Varane, care a avut 6,5.
Citește și:

Manchester United – Tottenham 2-2

"Diavolii" au deschis scorul la prima fază importantă de poartă. Rashford a pătruns în careu, dar a fost blocat și mingea a ajuns la Hojlund, care a profitat de marcajul larg al lui Romero și a marcat cu un șut sub bară.
Spurs a beneficiat de un corner în minutul 20, în urma căruia a reușit să egaleze. Pedro Porro a centrat în zona careului de 6 metri, iar Richarlison a atacat perfect și a deviat la colțul lung, pentru 1-1.
Tottenham are acum 33 de meciuri cu gol marcat în Premier League, ultima partidă în care nu izbuteau să înscrie fiind în sezonul trecut, la o înfrângere cu 0-1 în fața lui Wolves. Este cea mai lungă serie de acest gen din istoria clubului.
Manchester United a preluat din nou conducerea chiar înainte de pauză. Rashford și Hojlund au combinat perfect, iar englezul a finalizat cu un șut frumos la colțul lung, fără a-i da vreo șansă lui Vicario.
Pentru Rashford a fost primul gol pe Old Traffors în acest sezon, după 14 meciuri în toate competițiile. Reușita a venit după o serie de 32 de șuturi la poartă, cu procentaj de reușită 0.
Tottenham putea să egaleze din nou, în prelungirile primei reprize, după o fază trasă la indigo cu cea de la gol. Porro a centrat dintr-un corner de pe dreapta, iar Romero a izbit transversala cu o lovitură puternică de cap.
Oaspeții au egalat până la urmă, chiar în debutul reprizei secunde. Timo Werner a oferit un assist la prima sa partidă sub comanda lui Ange Postecoglou, iar Rodrigo Bentacur a driblat un adversar, finalizând cu un șut din câțiva metri.
S-a jucat mult pe contre, dar niciuna dintre echipe nu a mai găsit drumul spre gol. Radu Drăgușin a fost introdus pe teren în minutul 85, atunci când i-a luat locul lui Oliver Skipp. Românul a jucat fără greșeală, chiar dacă nu a avut mult timp la dispoziție. S-a încheiat 2-2, iar următorul meci a lui Tottenham va avea loc pe 26 ianuarie, în FA Cup, împotriva lui Manchester City.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo