Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Pleacă Radu Drăgușin de la Tottenham? Florin Manea dă cărțile pe față: "Ar fi ales-o pe Napoli"

Maria Olteanu

Actualizat 03/05/2024 la 20:39 GMT+3

Radu Drăgușin a semnat în iarnă cu Tottenham, în cel mai puternic campionat din lume, dar minutele sale în Premier League sunt foarte puține. Dacă nu va juca mai mult până la vară, agentul fundașului central se gândește să caute alte soluții pentru internaționalul român. Napoli pare a fi prima variantă.

Radu Drăgușin (România)

Credit imagine: Getty Images

Radu Drăgușin a semnat cu Tottenham la începutul acestui an, după ce a fost transferat de londonezi de la Genoa în schimbul sumei de 30 de milioane de euro. Din nefericire pentru tricolor, acesta nu a prins extrem de multe minute în tricoul formației lui Ange Postecoglou.
Fundașul de 22 de ani a fost de 15 ori în lotul lui Tottenham pentru diferite confruntări din campionat sau chiar și din FA Cup, dar a fost rezervă neutilizată în jumătate dintre ele. De două ori, Drăgușin a fost titular, iar de alte patru a venit de pe banca de rezerve. În total, tricolorul a adunat mai puțin de 230 de minute pe teren, ceea ce reprezintă destul de puțin pentru un jucător adus cu 30 de milioane de euro.
În contextul în care minutele sale în Premier League sunt extrem de puține, iar Drăgușin venise din postura de titular incontestabil de la Genoa, cu meciuri în picioare, agentul său ia în calcul să îi caute o altă echipă pentru viitoarea stagiune.
Florin Manea a afirmat că deocamdată este prematur să se gândească la o plecare a fundașului român, însă a anunțat că este de luat în calcul și așa ceva în contextul în care până la vară Drăgușin va juca la fel de puțin.
De asemenea, Manea a explicat și faptul că, dacă Tottenham și Bayern nu ar fi fost interesate de internaționalul român, Drăgușin s-ar fi transferat la Napoli, prima echipă care a trimis o ofertă pe numele său.
"Dacă nu va juca, va trebui să ne gândim la soluții, dar, deocamdată, nu cred, pentru că abia a ajuns în luna ianuarie. Totuși, în viață nu se știe niciodată, să sperăm că nu, dar nu se știe.
Cred că Drăgușin ar fi mers la Napoli (n.r. dacă nu ar fi venit oferta din partea lui Tottenham), dar în cursă s-a aflat și Bayern Munchen.
S-a simțit foarte bine la Genoa și și-a dorit să meargă în afara Italiei. Dacă Bayern și Tottenham nu ar fi fost interesate de el, ar fi ales-o pe Napoli", a spus Florin Manea, la Radio CRC.

Drăgușin ar putea pleca în vară de la Tottenham

"Pentru climă ar fi fost mai bine (n.r. să semneze cu Napoli), dar a fost alegerea sa. Am vorbit și cu De Laurentiis, a fost o mare onoare pentru mine. Drăgușin trebuie să aibă răbdare. Antrenorul a spus de multe ori că nu vrea să joace cu trei fundași. El știe mai bine, dar Tottenham primește multe goluri.
Ai mai multă siguranță dacă joci cu trei fundași și nu vei mai primi atât de multe goluri. Pentru Drăgușin nu se schimbă nimic. Tottenham primește multe goluri din faze fixe. Cred că Drăgușin își va găsi locul în viitor, pentru că Tottenham are nevoie de forța sa, la Genoa a marcat multe goluri cu capul.
Muncește foarte mult, stă în sala de forță, se antrenează multe ore pe zi, mănâncă foarte bine, doarme devreme. A fost impresionat de profesionalismul lui Cristiano Ronaldo și încearcă să îl imite", a mai spus Florin Manea în fața jurnaliștilor italieni.
Agentul jucătorului a fost întrebat și despre cum ar vedea o viitoare colaborare între Drăgușin și Antonio Conte la Napoli.
"Conte este unul dintre cei mai buni antrenori din lume, ar fi o onoare pentru Drăgușin să lucreze cu el, dar deocamdată este dificil de spus ce se va întâmpla. Apoi, dacă va veni o ofertă de împrumut din partea lui Napoli, cu Antonio Conte, antrenor, va trebui să o luăm în calcul.
Atunci când lucrezi cu cineva de nivelul lui Antonio Conte, înveți foarte multe lucruri. Dacă Postecoglou îi va spune lui Drăgușin la finalul sezonului că va fi în continuare rezervă, nu cred că el va rămâne acolo fără să joace", a încheiat agentul internaționalului român.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo