Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Prețuri astronomice la super-duelul Liverpool - Manchester City! 7.500 de euro pentru un bilet pe piața neagră

Maria Olteanu

Actualizat 10/03/2024 la 09:13 GMT+2

Liverpool - Manchester City este capul de afiș al rundei cu numărul 28 din Premier League, un duel extrem de interesant, care ar putea decide într-o oarecare proporție cine va fi campioană în Anglia, la finele acestui sezon. Emulația este uriașă, iar biletele au ajuns să se vândă și la prețuri de 1000 de ori mai mari decât fuseseră inițial comercializate.

En directo: Manchester City-Liverpool

Credit imagine: Getty Images

Liverpool primește duminică, pe teren propriu, vizita celor de la Manchester City, în super-duelul rundei cu numărul 28 din Premier League.
Confruntarea vine cu o miză uriașă, cele două formații fiind în acest moment despărțite de doar un punct în fruntea ierarhiei din Anglia. Trupa lui Klopp este prima, cu 63 de puncte, în timp ce campioana în exercițiu stă o poziție mai jos, cu 62 de puncte.
Meciul care este programat duminică, cu începere de la ora 17:45, poate decide într-o oarecare măsură campioana din Anglia, iar fanii fac orice pentru a ajunge pe stadion la această confruntare care se anunță de-a dreptul spectaculoasă.
Emulația creată în jurul acestui meci este, de asemenea, una uriașă, iar fanii care nu s-a grăbit în a-și achiziționa bilete la timp sunt acum nevoiți să scoată din buzunare sume uriașe.
În mod normal, un tichet costa 75 de euro pentru acest joc, însă, pe ultima sută de metri, pe piața neagră un bilet a ajuns să fie ... de 100 de ori mai scump. Potrivit Mirror, biletele, cu 24 de ore înainte de meci, se vând cu prețuri exorbitante, fiind disponibile și cu peste 7.500 de euro.

KLOPP, ÎNAINTE DE ULTIMUL DUEL CU GUARDIOLA DIN PREMIER LEAGUE: "NU ȘTIU DACĂ NE PLĂCEM, DAR ȘTIU ASTA"

Jurgen Klopp a vorbit la superlativ despre rivalul său, Pep Guardiola, pe care urmează să îl întâlnească pentru ultima oară duminică din postura de antrenor al lui Liverpool.
Cei doi antrenori sunt rivali de mulţi ani, încă de pe vremea când se luptau pentru supremație în Bundesliga, la cârma lui Dortmund, respectiv Bayern. Între timp, duelurile dintre ei s-au transferat în Premier League, cel mai bun campionat al lumii. În ultimele şase sezoane, Manchester City a câştigat campionatul de cinci ori, Liverpool o dată. Anul acesta, cele două echipe încă se luptă pentru şefia clasamentului, "cormoranii" fiind momentan pe primul loc cu 63 de puncte, unul mai mult decât "cetăţenii".
Înainte de ultimul duel dintre cei doi din Premier League, cu Klopp antrenor al lui Liverpool, germanul a vorbit despre relația pe care o are cu Pep, dezvăluind că, deși nu îl leagă o relație de prietenie de acesta, există un respect reciproc fantastic.
"Nu știu 100% dacă eu și Guardiola ne plăcem. Știu doar că există respect între noi. Au existat discuții, ne-am și sunat. Am trecut printr-o perioadă dificilă într-o chestiune personală și am discutat atunci cu el.
Cât timp suntem la cârma a două formații rivale, de ce ar trebui să avem o relație de prietenie? Peste ani, când ne vom întâlni și vom privi în urmă, vor fi multe lucruri pe care le-am putea împărtăși și probabil că asta se va întâmpla", a explicat Klopp.
29 de întâlniri au avut loc, de-a lungul timpului, între Klopp și Guardiola. Neamțul s-a impus de 12 ori, catalanul de 11, 6 partide terminându-se la egalitate.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo