Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Radu Drăgușin, lăudat în presa din Anglia, după prestația sa din Tottenham-Aston Villa: "A fost făcut pentru asta"

Andrei Nicolae

Publicat 10/03/2024 la 17:44 GMT+2

Radu Drăgușin a evoluat aproximativ 50 de minute în partida dintre Tottenham și Aston Villa, încheiată cu scorul de 4-0 pentru nord-londonezi. Introdus în repriza secundă în locul lui Van de Ven, românul a oferit siguranță în defensivă, iar prestația sa a fost apreciată și în presa din Albion, dar și de cotidienele de casă ale celor de la Spurs.

Radu Drăgușin, Tottenham

Credit imagine: facebook

Radu Drăgușin a primit în această după-amiază cele mai multe minute într-un singur meci de când a ajuns în curtea lui Tottenham. Românul a intrat chiar după startul reprizei secunde, ca urmare a accidentării lui Micky van de Ven, colegul său din defensivă.
Drăgușin a jucat astfel în al 4-lea său pentru meci pentru Spurs aproximativ 50 de minute, când scorul dintre Aston Villa și Tottenham era 0-0. Fundașul a avut câteva intervenții foarte bune în defensivă și le-a oferit siguranță colegilor săi, dar și suporterilor din Londra.
Prestația lui Radu a fost apreciată și de mai multe cotidiene, care nu au ezitat să laude jocul făcut de român venit din postura de rezervă, cu doar 3 meciuri în picioare pentru echipa sa.
Citește și:

Reacția presei din Anglia, după prestația lui Drăgușin din meciul cu Aston Villa

După meciul cu rivala din Londra, Drăgușin a fost analizat în detaliu de mai multe publicații din Anglia. Spre exemplu, cei de la The Spurs Web i-au oferit românului nota 7,5 și au scris următorul paragraf: "Cel mai important test al său de până acum în tricoul lui Spurs, venind într-o situație cu presiune ridicată. A arătat de parcă a fost făcut pentru asta"
În cotidianul 90min, Drăgușin a primit nota 6/10, iar prestația sa a fost analizată astfel: "Cu siguranță nu mai rapid decât Van de Ven, dar a adus multă energie 'macho' înainte ca sarcinile sale să fie ușurate de McGinn (n.r. care a fost eliminat)".
Jurnaliștii de la TBR Football chiar i-au oferit un articol întreg românului, despre care au scris următoarele: "Aceasta a fost o șansă reală pentru român să impresioneze. Drăgușin ar putea avea o oportunitate fantastică să arate ce poate (n.r. în funcție de gravitatea accidentării lui Van de Ven). Are un potențial imens, iar prestația sa sugerează că este pregătit să profite de șansa lui".
Nu în ultimul rând, cei de la Footbal London, un cotidian specializat pe echipele din capitala Angliei, i-au oferit lui Drăgușin nota 7 și i-au analizat prestația astfel: "Din fericire pentru tranziția lui Spurs, a fost fără greșeală. O intrare foarte bună într-un meci dificil"
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo