Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

"Radu Drăgușin s-a remarcat la antrenamente!" Postecoglou, anunț uriaș înainte de Tottenham - Wolves

Dani Morar

Publicat 16/02/2024 la 20:30 GMT+2

Radu Drăgușin își așteaptă șansa de a fi titular la Tottenham, iar aceasta ar putea veni chiar la partida de sâmbătă, împotriva lui Wolverhampton. Ange Postecoglou a vorbit despre internaționalul român la conferința de presă și a avut doar cuvinte de laudă.

Cristian Romero şi Radu Drăguşin, contra lui Everton

Credit imagine: Eurosport

Radu Drăgușin este pregătit să intre titular la Tottenham, după ce nu a început nicio partidă din primul minut de la transferul său de la Genoa. Fundașul a prins puține minute, intrând pe final cu Manchester United, Brentford și Everton, dar poate avea o șansă uriașă.
Spurs joacă sâmbătă, de la ora 17, împotriva lui Wolverhampton, iar Ange Postecoglou ar putea, în sfârșit, să-l titularizeze pe român în centrul defensivei. Antrenorul a vorbit despre Drăgușin, despre care a spus că a impresionat la antrenamente, iar coechipierii săi i-au observat rapid calitățile.
"Drăgușin este excelent, muncește din greu. La Genoa juca. Dacă ar fi fost interesat doar să joace, atunci ar fi rămas la Genoa. Dacă vrei să mergi la cluburi mari, face parte din proces (n.r - situația de a nu juca). Știa asta și de aceea mi l-am dorit, pentru că era conștient de ce provocare îl va aștepta aici, dar și de faptul că meciurile nu îi vor fi garantate.
Drăgușin se adaptează. Avem un stil de joc mult diferit față de cel cu care el era obișnuit. L-am folosit în meciuri și cred că s-a descurcat bine atunci când a evoluat. Repet, nu l-am cumpărat pentru șase luni. L-am adus la acest club pentru o perioadă lungă, iar în acest sezon deja am văzut ce impact a existat când că am pierdut doi fundași centrali (n.r - pe Romero și Van de Ven, care au fost accidentați).
Nu vreau ca acest lucru să se repete în viitor, așa că Radu este aici. În următoarele trei-patru luni, cele de dinainte de finalul sezonului, trebuie să se adapteze și să muncească din greu. Drăgușin e remarcabil la antrenamente, are o atitudine grozavă. Ceilalați jucători i-au văzut cu adevărat calitățile și este gata să joace", a declarat Ange Postecoglou la conferința de presă premergătoare partidei cu Wolves, citat de Football London.
Citește și:

Radu Drăgușin, sub lupa jurnaliștilor englezi

Cei de la Football London au scris că românul s-a acomodat foarte bine la Spurs și că a dat dovadă de caracter, nearătându-se afectat de faptul că nu prinde foarte multe minute.
Englezii au evidențiat gestul lui Drăgușin, care a fugit de pe banca de rezerve să-l felicite pe Brennan Johnson care a înscris golul victoriei în ultimul meci, și s-au arătat convinși de faptul că acesta va juca mai mult din sezonul următor.
"Drăgușin nu se plânge că nu primește suficiente minute în primele lui săptămâni la club. Știe precis că vor veni și șansele lui - poate chiar în acest sezon, având în vedere suspendările lui Romero sau accidentările fundașilor centrali.
Însă, cu siguranță, va juca în multe meciuri din sezonul următor, când se anunță și o participare în competițiile europene și numeroase partide în calendar.
Românul s-a adaptat bine la Spurs. Se cunoștea deja cu foștii colegi de la Juventus, Rodrigo Bentanacur și Dejan Kulusevski, iar cu Romero și Vicario poate vorbi în italiană. Mai mult, vorbește excelent limba engleză și poate comunica foarte bine cu oricine din vestiar", au scris jurnaliștii englezi.
Echipa lui Radu Drăgușin este în acest moment pe locul 4 în clasamentul din Premier League, cu 47 de puncte acumulate după 24 de etape.
În weekend, Tottenham va primi vizita celor de la Wolves, într-un meci programat sâmbătă, de la ora 17:00.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo