Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Reacție dură după anunțul investiției lui Jim Ratcliffe la Manchester United! "O rușine până la sfârșit"

Bianca Dumitru

Publicat 24/12/2023 la 20:54 GMT+2

Manchester United va intra într-o nouă eră la nivel de conducere, după ce Sir Jim Ratcliffe a cumpărat 25% din acțiunile clubului, urmând a avea controlul sportiv al "diavolilor roșii". Anunțul făcut de cei de pe Old Trafford a fost comentat în termeni duri de Gary Neville.

INEOS Group chairman Sir Jim Ratcliffe pictured during the signing of an investment pact between chemicals group Ineos and the Antwerp harbor, Tuesday 15 January 2019 in Antwerp. BELGA PHOTO DIRK WAEM (Photo credit should read DIRK WAEM/AFP via Getty Imag

Credit imagine: Getty Images

Manchester United are un sezon slab, fiind abia pe locul 8 în clasamentul din Premier League, în timp ce în Champions League a încheiat faza grupelor pe ultima poziție, ratând prezența în primăvara europeană.
Clubul va intra, însă, într-o nouă eră la nivel de conducere pentru că Sir Jim Ratcliffe a bătut palma pentru cumpărarea unui pachet de acțiuni. Conform jurnalistului Fabrizio Romano, investiția de 1,45 miliarde de euro în Manchester United a fost finalizată.
Oficialii lui United au anunțat că cel mai bogat om din Marea Britanie a achiziționat 25% din acțiunile clubului de pe Old Trafford și pregătește o sumă importantă de bani pe care o va investi în echipă.
Anunțul făcut de reprezentanții lui United în această după-amiază a stârnit numeroase reacții în mediul online. Gary Neville a fost unul dintre cei care au comentat această tranzacție.
Citește și:

Gary Neville, reacție dură după anunțul investiției lui Ratcliffe la Manchester United

Fostul fundaș de pe Old Trafford s-a arătat dezamăgit cu precădere de momentul în care clubul a decis să facă anunțul cu privire la investiția lui Jim Ratcliffe.
Neville a spus că această mișcare duce la o încheiere rușinoasă a unui an dezastruos, dar a punctat că speră ca noul acționar minoritar de la Manchester United să poată readuce echipa pe calea cea bună.
"Manchester United 2023 a fost o rușine până la sfârșit. Momentul în care s-a întâmplat acest lucru este cu adevărat îngrozitor și nicio organizație funcțională nu s-ar gândi la așa ceva acum.
Oricum, toate cele bune lui Jim Ratcliffe și sper că poate găsi cumva o modalitate de a pune din nou clubul pe calea corectă pentru a deveni ceva respectabil pe teren și în afara lui", a scris Gary Neville pe contul său de X.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo