Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Son "a explodat" la adresa colegilor săi, după o nouă înfrângere suferită de Tottenham: ”Suntem moi”

Eurosport
DeEurosport

Publicat 08/12/2023 la 10:56 GMT+2

Căpitanul lui Tottenham, Son Heung-min, a avut un discurs acid la finalul meciului pierdut de echipa sa în fața celor de la West Ham. Spurs a ratat victoria pentru al cincelea meci consecutiv în care a deschis scorul, un record negativ în Premier League.

Dejection for Tottenham Hotspur's Son Heung-Min during the Premier League match between Tottenham Hotspur and West Ham United at Tottenham Hotspur Stadium.

Credit imagine: Getty Images

Articol scris de Daniel Kerekes
Tottenham a înregistrat a patra înfrângere din ultimele 5 meciuri de Premier League. Elevii lui Ange Postecoglou au fost învinși de o altă echipă londoneză, West Ham, într-un meci din etapa 15. Avantajul adus prin golul marcat de Cristian Romero în prima repriză a fost anulat de reușitele lui Jarrod Bowen și James Ward-Prowse, din partea a doua.
Sud Coreeanul a răbufnit la finalul partidei, spunând că nu poate accepta încă o astfel de înfrângere: "Este inacceptabil să pierdem acest meci. Am condus în cinci meciuri consecutive deja. Mereu e greu să joci împotriva lui West Ham, dar astăzi am fost moi. În Premier League nu știi care va fi deznodământul. Trebuie să închizi meciul. Este inacceptabil. Jucătorii trebuie să își asume responsabilitatea, fanii nu merită asta”, a spus Son, citat de Daily Mail.
Tottenham a devenit prima echipă din istoria Premier League, care deschide scorul în 5 meciuri consecutive, dar nu câștigă niciuna dintre aceste partide. De-a lungul acestei serii începute cu meciul împotriva lui Chelsea, pierdut cu 1-4, Spurs le-a mai înfruntat pe Wolves, Aston Villa și Manchester City.
Citește și:

Tottenham, record negativ în Premier League

În urma acestor rezultate negative, Tottenham a căzut de pe poziția de lider, până în afara locurilor de Liga Campionilor. Spurs se află în acest moment pe locul 5 în Premier League, la egalitate de puncte cu Manchester United. Echipa din nordul Londrei a pierdut 3 meciuri consecutive pe teren propriu în Premier League, pentru prima dată din 2008 încoace.
Antrenorul Ange Postecoglou a avut un discurs asemănător cu cel al căpitanului său: "De parcă credem că mingea va intra singură în poartă. Nu o să se întâmple. Trebuie să fii determinat ca să se întâmple asta. Ai nevoie de această determinare să ții mingea în afara porții tale, în cealaltă jumătate.
Nu are rost să ne plângem de milă. Există doar o cale pentru a ne schimba circumstanțele. Vreau să câștig, de aceea am venit la acest club. Avem o cale lungă de parcurs. Am spus-o de la început. Zile ca aceasta ne arată cât de mult mai trebuie să muncim. Vrem să jucăm un fotbal care aduce și rezultate, nu doar spectacol", a declarat Postecoglou, conform sursei citate.
Tottenham a acuzat din plin lipsa unor jucători esențiali în această perioadă. James Maddison, Micky van de Ven sau Rodrigo Bentancur sunt doar câteva nume de pe lista de indisponibilități a echipei londoneze. Aceștia vor avea o nouă misiune complicată în acest weekend, când pe Tottenham Hotspur Stadium va veni Newcastle, echipă aflată la doar un punct distanță.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo