Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Van Dijk a deschis "cutia pandorei". O legendă a lui Liverpool a "ieșit la atac" la adresa lui Roy Keane

Andrei Nicolae

Publicat 19/12/2023 la 21:22 GMT+2

Virgil Van Dijk a dat startul unui conflict în declarații în fotbalul englez, după ce a spus la finalul derby-ului cu Manchester United că o singură echipă a luptat pentru victorie, și anume Liverpool. Olandezul a generat o replică din partea lui Roy Keane, care a fost recent la rândul său criticat de o legendă a formației de pe Anfield, cu 24 de trofee în palmares.

Virgil van Dijk of Liverpool gestures during the Premier League match between Liverpool FC and Wolverhampton Wanderers at Anfield on March 1, 2023 in Liverpool, United Kingdom.

Credit imagine: Getty Images

Virgil Van Dijk a fost în centrul atenției în fotbalul englez la finalul partidei dintre Liverpool și Manchester United, încheiată cu scorul de 0-0. Fundașul olandez și-a exprimat frustrarea privind jocul "diavolilor" și a acuzat formația lui Ten Hag că nu a venit cu gândul să câștige, ci doar să se apere.
Declarațiile jucătorului de pe Anfield au generat o reacție destul de dură din partea lui Roy Keane, fostul jucător al lui United. Legenda de pe Old Trafford l-a caracterizat pe Van Dijk drept arogant și nu a ezitat să arunce o "săgeată" către echipa batavului.
"Multă aroganță din partea lui Van Dijk, care nu respectă Manchester United. El a spus că doar o echipă a venit să joace. United se confruntă cu probleme. Uneori jucătorii au nevoie de un memento. El joacă pentru un club care a câștigat un titlu în 30 de ani. Am jucat împotriva lui Liverpool de multe ori când aveau probleme. Trebuie să găsești moduri diferite de a câștiga un meci de fotbal. Liverpool a avut ocazii și nu a profitat, asta e vina lor, nu are nimic de-a face cu Manchester United", a spus Roy Keane la Sky Sports.
Citește și:

O legendă a lui Liverpool îl apără pe Van Dijk și "iese la atac" la adresa lui Roy Keane

În această discuție privind declarațiile lui Van Dijk a intrat și un icon de pe Anfield, Phil Thompson, deținător a 24 de trofee alături de Liverpool. Fostul jucător, care a câștigat printre altele trei Cupe ale Campionilor Europeni, crede că olandezul nu a fost arogant prin declarațiile sale și că Roy Keane nu e cea mai potrivită persoană care să numească alți oameni aroganți.
"Nu cred că Van Dijk a fost arogant, pur își simplu își spunea opinia, precum o face și Roy, precum o face și Gary (n.r. Neville). Nu a fost arogant sub nicio formă. Aș spune că a fost mai mult frustrare.
Iar Roy Keane să vorbească despre aroganța din oameni..pe bune, scutește-mă. Îl ador pe Roy, dar m-am uitat din nou (n.r. la ce a spus Keane) și tot repeta acel cuvânt. Roy, vezi-ți de viața ta", a spus Thompson, potrivit Daily Mail.
Liverpool trebuie să treacă repede peste semieșecul cu United, pentru că are în față o săptămână de foc. Miercuri seara, echipa lui Klopp primește vizita lui West Ham în sferturile Cupei Ligii, iar sâmbătă va juca, tot pe Anfield, cu Arsenal, meci în urma căruia ar putea reveni pe primul loc în Premier League, în cazul unui succes.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo