Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Verdict nemilos al lui Wayne Rooney despre lotul lui Manchester United: "Scăpați de ei"

Eurosport
DeEurosport

Actualizat 16/05/2024 la 10:52 GMT+3

Wayne Rooney a dat un verdict dur cu privire la lotul lui Manchester United, chiar după victoria fostei sale echipe, din penultimul meci al sezonului din Premier League. Golgheterul all-time al clubului a indicat jucătorul în jurul căruia trebuie să se reconstruiască echipa.

Rooney character

Credit imagine: Eurosport

Articol scris de Daniel Kerekes
Manchester United a câștigat ultimul meci al sezonului de pe teren propriu, împotriva lui Newcastle. Echipa antrenată de Erik ten Hag s-a impus cu 3-2 în meciul de pe Old Trafford, dar rămâne la 3 puncte de locurile care duc în cupele europene.
"Diavolii roșii" sunt pe cale să încheie un sezon de coșmar în Premier League, în afara locurilor care duc în Europa. United se află abia pe poziția a 8-a în acest moment, la 3 puncte de Chelsea, ocupanta locului 6.
Ultima șansă a lui United de a prinde biletele de cupe europene este victoria în finala Cupei Angliei, dar acest scenariu este foarte puțin probabil, având în vedere că echipa lui Ten Hag va da peste Manchester City, care se pregătește să cucerească al 4-lea titlu consecutiv.
Citește și:

Rooney vrea o reconstrucție a lui Manchester United

La finalul meciului de aseară, Wayne Rooney și-a exprimat opinia despre lotul fostei sale echipe, iar golgheterul all-time al lui United nu a avut milă față de jucătorii lui Erik ten Hag: "Trebuie să construiești o echipă în jurul lui Bruno (n.r. Fernandes). Are calitate și este un luptător. Restul jucătorilor? Scăpați de ei!
Poți să păstrezi jucătorii tineri și pe Bruno. Cred că trebuie să aibă loc o curățenie masivă. Nu se va întâmpla într-un an, dar cred că în următoarele câteva sezoane vor reuși. Pentru a te bate la titlu ai nevoie de jucători mai buni. Nu mă înțelegeți greșit, aceștia sunt jucători buni, dar nu destul de buni pentru a te bate cu City, Arsenal sau Liverpool", a declarat acesta, citat de Daily Mail.
Fostul internațional englez a spus și când ar putea reveni United la gloria de altădată și să câștige un trofeul al Ligii Campionilor: "Te uiți la Manchester City, iar ei au avut nevoie de 15 ani de când au fost preluați de noua conducere pentru a câștiga Champions League. Am putea vorbi despre o astfel de perioadă și în cazul lui United, chiar dacă nu îmi doresc asta", a adăugat Rooney.
Manchester United va disputa ultimul meci al sezonului din Premier League duminică, împotriva celor de la Brighton. După acea partidă, trupa lui Ten Hag merge să-și joace șansa pe Wembley, împotriva rivalei din oraș, în finala Cupei Angliei.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo