Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Veste teribilă pentru Arsenal! Bukayo Saka, OUT de la națională după o accidentare

Eurosport
DeEurosport

Publicat 22/03/2024 la 10:45 GMT+2

Atacantul Bukayo Saka (Arsenal Londra) a părăsit cantonamentul echipei naționale de fotbal a Angliei, din cauza unei accidentări, înaintea meciurilor amicale cu Brazilia și Belgia, a anunțat, joi, Federația engleză de specialitate.

Bukayo Saka of Arsenal looks on during the UEFA Champions League 2023/24 round of 16 second leg match between Arsenal FC and FC Porto at Emirates Stadium on March 12, 2024 in London, England.

Credit imagine: Eurosport

"Bukayo Saka a părăsit cantonamentul Angliei și a revenit la echipa sa de club pentru a se recupera", a scris federația într-un comunicat, fără a preciza natura accidentării jucătorului de 22 de ani.
Jucătorul este un element de bază în echipa selecționerului Gareth Southgate, fiind recomandat pentru vivacitatea și capacitatea sa de pătrundere în careul advers.
Vicecampioana europeană va întâlni sâmbătă Brazilia, iar marți Belgia, adversara României din Grupa E a EURO 2024, pe Wembley.
Saka nu va fi înlocuit în lotul Angliei.
Arsenal are un meci determinant în cursa pentru titlu pe 31 martie și o dublă confruntare cu Bayern Munchen în sferturile de finală ale Ligii Campionilor.
Sursa: AGERPRES
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo