Jurnaliștii de la Daily Star l-au lăudat pe internaționalul român într-un articol dedicat campioanei Scoției, Rangers: "Ianis Hagi a marcat 9 goluri și a dat alte 15 pase decisive, dar a avut perioade mai bune și mai rele, lipsindu-i constanța. Dar calitatea lui a fost mereu acolo, el putea să nu aibă mari realizări timp de 80 de minute, iar apoi să creeze un moment de magie, ceea ce nu e deloc rău.
Dar în acest sezon el s-a impus cu autoritate cu 2 goluri și un assist în 3 meciuri, iar atunci când a intrat contra lui Malmo el a fost cel care creat pericol în timp ce Rangers încerca să răstoarne situația. În primul meci cu Livingston a ieșit după o jumătate de oră în urma unei intrări dure, dar în primele 30 de minute românul a fost electrizant.
Este genul de jucător care înflorește când este încurajat de fani și pe care vrea să-i încânte. De cele mai multe ori, mijlocașii lui Rangers dau pase simple, nu încearcă să dea printre linii ca Hagi", scriu jurnaliştii britanici, potrivit Antena Sport.
Europa League
Rangers merge mai departe în Europa League! Leicester, în Conference League! Rezultatele serii
09/12/2021 LA 20:42

Ianis Hagi, dorit cu orice preț de Galatasaray

Ianis Hagi ar putea bifa un transfer spectaculos la echipa unde tatăl său, Gică Hagi, a reușit perfomanțe fantastice și a rămas în istoria clubului turc. Fiind și în prezent unul dintre cei mai iubiți fotbaliști ai turcilor. Presa turcă scrie că Galatasaray a făcut o primă ofertă de 4 milioane de euro pentru mijlocașul român, însă scoțienii au refuzat-o categoric.
Cei de la Rangers vor 11 milioane de euro, motiv pentru oficialii celor două cluburi vor avea o întâlnire oficială, pentru a se ajunge la un numitor comun. Galatasaray l-a transferat și pe Alexandru Cicâldău în această vară, de la Craiova. 6,5 milioane de euro au achitat turcii. Ianis Hagi a fost adus în Scoția de la Genk, în iulie 2020, pentru 3,5 milioane de euro.
Fotbal
Ianis Hagi, antrenat de Ronald Koeman? Cine e mare favorit să vină în locul lui Gerrard la Rangers
13/11/2021 LA 11:09
Calificările pentru Cupa Mondială UEFA
RĂDOI A ANUNȚAT LISTA PRELIMINARĂ A STRANIERILOR CARE POT FI CONVOCAȚI PENTRU JOCURILE DIN NOIEMBRIE
22/10/2021 LA 10:16