Edi Iordănescu i-ar putea lua locul lui Dinu Todoran pe banca tehnică a celor de la FCSB. După startul slab de sezon al roș-albaștrilor, antrenorul ar putea fi schimbat, iar oficialii clubului au declarat că sunt aproape de a bate palma cu Edi Iordănescu, în acest moment fiind nevoie doar de stabilirea unor detalii contractuale.
După apariția acestor zvonuri, fostul antrenor al celor de la CFR Cluj a postat un mesaj pe rețelele de socializare. Iordănescu a lăsat să se înțeleagă că cele două părți nu au ajuns încă la un acord.
"Nu am dat declarații publice și nu am o poziție oficială referitoare la informațiile din spațiul public din ultima perioadă. Toate la timpul lor. Pentru moment chiar nu am ce să anunț / comunic. Vă rog să mă înțelegeți și să-mi respectați poziția. Orice informație pe surse sau eventuală 'declarație' a mea din spațiul public este asumată de cine produce știrea!!", a fost mesajul tehnicianului.
Fotbal
Tite, OUT de la naționala Braziliei după eliminarea de la Mondial! Cine e dorit în locul lui
ACUM CÂTEVA SECUNDE

Iordănescu, aproape de FCSB și în trecut

Aceasta nu este prima dată când numele lui Edi Iordănescu este legat de FCSB. Antenorul de 43 de ani a demonstrat că poate face parformanță la echipele pe la care a trecut și a mai fost dorit de echipa din Berceni.
Discuțiile au fost avansate, dar nimic nu s-a materializat din cauza faptului că șefii clubului nu i-au garantat tehnicianului că nu se vor băga peste el în alcătuirea echipei și efectuarea schimbărilor. De altfel, potrivit digisport.ro, în acest moment, între Iordănescu și FCSB ar mai fi de pus la punct câteva detalii legate de libertatea pe care antrenorul o va avea la echipă.
Pentru a fi sigur că va avea putere absolută, Edi Iordănescu dorește stipularea unei clauze contractuale conform căreia va trebui să primească despăgubiri de 500.000 de euro dacă altcineva din cadrul clubului va interveni la echipă.
Cupa Mondială FIFA
Modric, mesaj absolut superb pentry Rodrygo, care a ratat primul penalty al Braziliei, cu Croația
ACUM 29 MINUTE
Romanian Liga I
Sepsi și FC Voluntari au remizat în primul meci din a 20-a etapă a SuperLigii
ACUM O ORĂ