UPDATE 2 / DigiSport a anunțat că Edi Iordănescu a semnat contractul cu FCSB și va fi prezentat mâine în fața jucătorilor, la baza sportivă din Berceni.
Conform aceleiași surse, după prezentare va susține și primul antrenament în calitate de antrenor al FCSB.
UPDATE / Deși Edi Iordănescu a scris în această dimineață că momentan nu are de comunicat și nu a luat nici o decizie, Sport.ro a anunțat că tehnicianul a acceptat condițiile conducerii roș-albaștrilor și este noul antrenor al FCSB!
Romanian Liga I
Doi jucători de la Universitatea Craiova, excluși din lot de Laurențiu Reghecampf
ACUM O ORĂ
Mâine va fi prezentat jucătorilor la antrenament.
Știre inițială
FCSB a avut un start de sezon foarte slab, în care visul european s-a spulberat repede, iar în campionat distanța față de liderul CFR Cluj este deja una semnificativă.
Principalul vinovat pentru aceste rezultate este considerat antrenorul Dinu Todoran, iar acestuia i se pregătește deja debarcarea.
Conform digisport.ro, Edi Iordănescu este la un pas de a o prelua pe FCSB. Oficialii roș-albaștrilor au declarat pentru sursa citată că sunt șanse mari să ajungă la un acord cu Edi Iordănescu și că mai sunt de pus la punct câteva detalii legate de libertatea pe care acesta o va avea la echipă.
Pentru a fi sigur că va avea putere absolută, Edi Iordănescu dorește stipularea unei clauze contractuale care prevede să primească despăgubiri de 500.000 de € dacă altcineva din cadrul clubului va interveni la echipă.

Edi Iordănescu a refuzat în trecut FCSB

Nu este pentru prima dată când numele lui Edi Iordănescu este legat de FCSB. Antenorul de 43 de ani a demonstrat că poate face parformanță la echipele pe un de a trecut și a fost dorit de echipa din Berceni.
Discuțiile au fost avansate, dar nimic nu s-a materializat însă tocmai din cauza faptului că șefii clubului nu i-au garantat tehnicianului că nu se vor băga peste el în alcătuirea echipei și efectuarea schimbărilor.
Romanian Liga I
Cum îl poate aduce Dinamo pe Mircea Rednic, chiar dacă Dario Bonetti nu reziliază contractul
ACUM 2 ORE
Romanian Liga I
Dan Petrescu, discurs dur la adresa arbitrajului, după victoria CFR-ului cu CSU Craiova
ACUM 21 ORE