Fotbalistul de 29 de ani se află la cel mai bun sezon al său în capitala Spaniei, dar viitorul său nu mai ţine de Real Madrid. Asta în ciuda faptului că boardul echipei blanco a făcut eforturi să îi prelungească înţelegerea scadentă în vară.
Încă din ianuarie, părţile s-au întâlnit şi au discutat pe marginea unui nou contract. Real i-a propus o înţelegere pe 3 ani, dar reprezentantul fotbalistului nu a fost de acord cu salariul. Acum, Perez şi agentul Jose Angel Sanchez s-au aşezat din nou la masa tratativelor, tot fără succes, oferta Realului fiind prea mică faţă de pretenţiile jucătorului de bandă dreaptă, anunţă Marca.
Bundesliga
Cristiano Ronaldo s-a lovit de primul refuz după despărțirea de United! Clubul care i-a închis ușa
29/11/2022 LA 13:32

Lucas Vazquez "dă" Real Madrid pe o formaţie din Qatar

Din câte se pare, Lucas Vazquez are o ofertă incredibilă din punct de vedere financiar din Qatar. De altfel, el a fost curtat de arabi şi în vara anului trecut, dar Real a refuzat să îl cedeze. Acum, din postura de jucător liber de contract, Lucas Vazquez îşi permite să aibă pretenţii financiare şi mai mari, iar formaţia din zona Golfului care îl doreşte pare să fie dispusă să i le satisfacă.
Pretenţiile financiare ale lui Lucas Vazquez au devenit mai mari, după un sezon extrem de reuşit, în care a reuşit 7 pase decisive pentru Real Madrid. Niciun alt fotbalist din lotul lui Zidane nu a reuşit atât de multe assisturi în acest sezon.
Fotbalistul de 29 de ani a profitat din plin de accidentările din lotul blanco în actuala stagiune. El a evoluat în multe momente pe postul de fundaş dreapta, în contextul în care şi Carvajal, şi Odriozola au lipsit mult din cauza accidentărilor.
La Liga
Ronaldo, dispus să renunțe la o sumă uriașă pentru a reveni la Real! Anunțul jurnaliștilor spanioli
26/11/2022 LA 10:34
Cupa Mondială FIFA
Ronaldo nu lasă garda jos după prima victorie a Portugaliei de la Cupa Mondială! Mesajul lusitanului
25/11/2022 LA 19:07