Fotbalistul de 29 de ani se află la cel mai bun sezon al său în capitala Spaniei, dar viitorul său nu mai ţine de Real Madrid. Asta în ciuda faptului că boardul echipei blanco a făcut eforturi să îi prelungească înţelegerea scadentă în vară.
Încă din ianuarie, părţile s-au întâlnit şi au discutat pe marginea unui nou contract. Real i-a propus o înţelegere pe 3 ani, dar reprezentantul fotbalistului nu a fost de acord cu salariul. Acum, Perez şi agentul Jose Angel Sanchez s-au aşezat din nou la masa tratativelor, tot fără succes, oferta Realului fiind prea mică faţă de pretenţiile jucătorului de bandă dreaptă, anunţă Marca.
Liga
Ghinion teribil pentru Real Madrid! Încă un titular e indisponibil! Situație ingrată pentru Zidane
IERI LA 11:07

Lucas Vazquez "dă" Real Madrid pe o formaţie din Qatar

Din câte se pare, Lucas Vazquez are o ofertă incredibilă din punct de vedere financiar din Qatar. De altfel, el a fost curtat de arabi şi în vara anului trecut, dar Real a refuzat să îl cedeze. Acum, din postura de jucător liber de contract, Lucas Vazquez îşi permite să aibă pretenţii financiare şi mai mari, iar formaţia din zona Golfului care îl doreşte pare să fie dispusă să i le satisfacă.
Pretenţiile financiare ale lui Lucas Vazquez au devenit mai mari, după un sezon extrem de reuşit, în care a reuşit 7 pase decisive pentru Real Madrid. Niciun alt fotbalist din lotul lui Zidane nu a reuşit atât de multe assisturi în acest sezon.
Fotbalistul de 29 de ani a profitat din plin de accidentările din lotul blanco în actuala stagiune. El a evoluat în multe momente pe postul de fundaş dreapta, în contextul în care şi Carvajal, şi Odriozola au lipsit mult din cauza accidentărilor.
Premier League
Raheem Sterling nu mai e titular de drept la City, iar un club gigantic e interesat să-l transfere
IERI LA 09:53
Liga
Gest incredibil al jucătorilor lui Real Madrid! "Galacticii" renunță la prime uriașe în acest sezon
IERI LA 08:58