Fotbalistul de 29 de ani se află la cel mai bun sezon al său în capitala Spaniei, dar viitorul său nu mai ţine de Real Madrid. Asta în ciuda faptului că boardul echipei blanco a făcut eforturi să îi prelungească înţelegerea scadentă în vară.
Încă din ianuarie, părţile s-au întâlnit şi au discutat pe marginea unui nou contract. Real i-a propus o înţelegere pe 3 ani, dar reprezentantul fotbalistului nu a fost de acord cu salariul. Acum, Perez şi agentul Jose Angel Sanchez s-au aşezat din nou la masa tratativelor, tot fără succes, oferta Realului fiind prea mică faţă de pretenţiile jucătorului de bandă dreaptă, anunţă Marca.
Liga
Eden Hazard, "studiu de caz" la Madrid! Cauzele pentru absența din El Clasico+accidentări multiple
ACUM 11 ORE

Lucas Vazquez "dă" Real Madrid pe o formaţie din Qatar

Din câte se pare, Lucas Vazquez are o ofertă incredibilă din punct de vedere financiar din Qatar. De altfel, el a fost curtat de arabi şi în vara anului trecut, dar Real a refuzat să îl cedeze. Acum, din postura de jucător liber de contract, Lucas Vazquez îşi permite să aibă pretenţii financiare şi mai mari, iar formaţia din zona Golfului care îl doreşte pare să fie dispusă să i le satisfacă.
Pretenţiile financiare ale lui Lucas Vazquez au devenit mai mari, după un sezon extrem de reuşit, în care a reuşit 7 pase decisive pentru Real Madrid. Niciun alt fotbalist din lotul lui Zidane nu a reuşit atât de multe assisturi în acest sezon.
Fotbalistul de 29 de ani a profitat din plin de accidentările din lotul blanco în actuala stagiune. El a evoluat în multe momente pe postul de fundaş dreapta, în contextul în care şi Carvajal, şi Odriozola au lipsit mult din cauza accidentărilor.
Ligue 1
Sergio Ramos trăiește un coșmar fără sfârșit! Ibericul nu va debuta nici în această săptămână la PSG
ACUM 17 ORE
Liga
Perez vrea să fie de neoprit! Suma uriașă pe care Real e dispusă să o plătească pentru Haaland
IERI LA 11:59