Portughezul a ales rapid o altă destinație, după ce a fost dat afară de la Spurs. Mou a acceptat să revină în Serie A, la mai bine de un deceniu de când făcea din Inter cea mai bună formație din lume.
Prezența lui pe bancă va garanta schimbări la nivel de lot, mulți din jucătorii actuali nefiind capabili să își depășească condiția. Conform Sky Sport Italia, Mourinho le-a transmis deja oficialilor clubului că are nevoie de trei jucători pe posturi cheie: un oortar, un mijlocaș și un atacant, care să îi facă concurență lui Dzeko.

Mourinho, încântat de determinarea lui Lucas Moura

Liga
Bale va lipsi o perioadă îndelungată din cauza ultimei accidentări! Ce meciuri va rata galezul
18/09/2021 LA 13:53
Lucas Moura este, potrivit football.london, marele pariu al lui Mourinho pentru perioada de mercato din vară. Cei doi au lucrat excelent la Spurs, iar mijlocașul ofensiv de 28 de ani are toate calitățile apreciate de lusitan la un fotbalist. De altfel, "Specialul" nu a făcut un secret din faptul că îl prețuiește enorm pe brazilian, pe vremea când o antrena pe Tottenham.
"Lucas e un jucător de echipă, pune mai presus interesul formației, ceea ce ar trebui să facă toți. Astfel de jucători nu sunt foarte apreciați de publicul larg, dar eu țin foarte mult la ei. Lucas poate să joace incredibil, dar poate să facă și partide mai șterse. Dar de un lucru sunt sigur: mereu luptă, mereu aleargă cât poate", spunea Mourinho despre Moura.
Brazilianul nu e un titular indiscutabil la Spurs, care, după plecarea lui Mourinho a jucat cu Bale titular, în tridentul din spatele lui Kane. În ultima partidă, Dele Alli, fotbalistul "uitat" de portughez pe banca de rezerve, a fost titular pentru formația antrenată de Mason, iar englezul va fi cu siguranță parte din primul "11" din stagiunea viitoare, indiferent cine va prelua echipa. Ca atare, cedarea lui Moura nu ar fi o pierdere prea mare pentru Tottenham, mai ales dacă prețul e unul corect. Se vorbește despre o sumă de 25 de milioane de euro pe care Roma ar cheltui-o pentru aducerea sud-americanului.
Sursa citată notează că Mourinho are și o soluție de rezervă, în cazul în care nu îl va putea aduce pe Moura. Erik Lamela, rezervă de lux la Spurs, e varianta de back-up pentru "Special".
Premier League
Manchester City nu a renunțat de tot la Harry Kane! Ce plan ar avea oficialii de pe Etihad
18/09/2021 LA 10:36
Premier League
Lukaku poate fi oprit într-un singur mod: "L-aș lovi, i-aș șopti mizerii la ureche"
17/09/2021 LA 14:53