Portughezul a ales rapid o altă destinație, după ce a fost dat afară de la Spurs. Mou a acceptat să revină în Serie A, la mai bine de un deceniu de când făcea din Inter cea mai bună formație din lume.
Prezența lui pe bancă va garanta schimbări la nivel de lot, mulți din jucătorii actuali nefiind capabili să își depășească condiția. Conform Sky Sport Italia, Mourinho le-a transmis deja oficialilor clubului că are nevoie de trei jucători pe posturi cheie: un oortar, un mijlocaș și un atacant, care să îi facă concurență lui Dzeko.

Mourinho, încântat de determinarea lui Lucas Moura

Premier League
Chelsea - Tottenham | Își ia Conte revanșa pentru eliminarea din FA Cup?
23/01/2022 LA 11:14
Lucas Moura este, potrivit football.london, marele pariu al lui Mourinho pentru perioada de mercato din vară. Cei doi au lucrat excelent la Spurs, iar mijlocașul ofensiv de 28 de ani are toate calitățile apreciate de lusitan la un fotbalist. De altfel, "Specialul" nu a făcut un secret din faptul că îl prețuiește enorm pe brazilian, pe vremea când o antrena pe Tottenham.
"Lucas e un jucător de echipă, pune mai presus interesul formației, ceea ce ar trebui să facă toți. Astfel de jucători nu sunt foarte apreciați de publicul larg, dar eu țin foarte mult la ei. Lucas poate să joace incredibil, dar poate să facă și partide mai șterse. Dar de un lucru sunt sigur: mereu luptă, mereu aleargă cât poate", spunea Mourinho despre Moura.
Brazilianul nu e un titular indiscutabil la Spurs, care, după plecarea lui Mourinho a jucat cu Bale titular, în tridentul din spatele lui Kane. În ultima partidă, Dele Alli, fotbalistul "uitat" de portughez pe banca de rezerve, a fost titular pentru formația antrenată de Mason, iar englezul va fi cu siguranță parte din primul "11" din stagiunea viitoare, indiferent cine va prelua echipa. Ca atare, cedarea lui Moura nu ar fi o pierdere prea mare pentru Tottenham, mai ales dacă prețul e unul corect. Se vorbește despre o sumă de 25 de milioane de euro pe care Roma ar cheltui-o pentru aducerea sud-americanului.
Sursa citată notează că Mourinho are și o soluție de rezervă, în cazul în care nu îl va putea aduce pe Moura. Erik Lamela, rezervă de lux la Spurs, e varianta de back-up pentru "Special".
Fotbal
Gala The Best FIFA Football Awards. Lewandowski, cel mai bun jucător al lumii în 2021
17/01/2022 LA 12:22
Premier League
Guardiola încearcă cel mai scump transfer din istoria Premier League: 150 de milioane de euro
15/01/2022 LA 10:58