Naționala de tineret a României trebuia să dispute vineri seară o partidă amicală în compania naționalei de tineret a Angliei. Din cauza unor cazuri de COVID-19 care au apărut în rândul englezilor, partida care ar fi reprezentat debutul noului selecționer, Florin Bratu, a fost anulată.
Partida de mâine era programată pe stadionul Steaua în ceea ce ar fi fost prima partidă internațională a stadionului inaugurat în această vară. De asemenea, partida de mâine ar fi reprezentat o revanșă pentru englezi, care au fost învinși la ultima întâlnire directă de România, la EURO 2019. "Tricolorii mici" s-au impus cu 4-2 în partida din iunie 2019, în meciul al doilea din grupele turneului la care au ajuns până în semifinale.
Următorul meci al reprezentativei de tineret a României este programat pe 7 septembrie, atunci când echipa lui Florin Bratu va întâlni reprezentativa de tineret a Georgiei pe stadionul "Anghel Iordănescu" din Voluntari. Pentru că este deja calificată la EURO 2023 în calitate de țară gazdă, România U21 va disputa numai meciuri amicale în perioada următoare.
Fotbal
Calificare cu emoții pentru FCSB în Cupa României! Roș-albaștrii, egalați după ce au condus cu 3-0
ACUM 7 ORE

Lotul convocat de Florin Bratu

  • PORTARI: Mihai Popa (FC Voluntari), Răzvan Ducan (CS Mioveni), Szilard Gyenge (AFK Csikszereda)
  • FUNDAȘI: Alexandru Georgescu (Farul Constanța), Alexandru Țîrlea (Deportivo Alaves B/Spania), Radu Drăgușin (Juventus/Italia), Bogdan Racovițan (FC Botoșani), Vladimir Screciu (Universitatea Craiova), Sorin Șerban (FCSB), Valentin Țicu (ACS Petrolul 52)
  • MIJLOCAȘI: Victor Dican (Universitatea Cluj), Dragoș Albu (U Craiova 1948 SA), Ovidiu Perianu (FCSB), Vlad Pop (U Craiova 1948 SA), Alexandru Cîmpanu (Universitatea Craiova), Antonio Sefer (FC Rapid 1923), David Miculescu (UTA Arad), Alexandru Ișfan (FC Argeș), Alexi Pitu (Farul Constanța), Octavian Popescu (FCSB), Claudiu Petrila (CFR Cluj)
  • ATACANȚI: Cristian Dumitru (FC Argeș), Louis Munteanu (Fiorentina/Italia), Ianis Stoica (FCSB)
Fotbal
Nicolae Stanciu, impecabil în Cupa Cehiei! Cum a calificat-o pe Slavia Praga în optimi
ACUM 8 ORE
Fotbal
Mitriță, gol cu fața pentru PAOK într-o victorie obținută greu
ACUM 9 ORE