În ultima perioadă, Gheorghe Hagi și Ciprian Marica au discutat pe larg despre o fuziune între grupările pe care le patronează, iar acum au ajuns la un numitor comun.
"Regele" are planuri mari pentru Farul, pe care vrea să îl ducă în cupele europene chiar din viitorul sezon. Pentru aceasta, e nevoie de întăriri, iar ProSport anunță că fostul lider al Generației de Aur a bătut palma cu Ionuț Larie.

Larie revine "acasă": primul transfer pentru Farul lui Hagi

Premier League
Manchester United încearcă o lovitură de grație, după ce Ronaldo și-a manifestat dorința de a pleca
ACUM 14 MINUTE
Fost jucător la CFR și FCSB, Larie, ajuns la 34 de ani, revine acasă. El va sosi din postura de jucător liber de contract, după ce și-a terminat înțelegerea cu Gaz Metan Mediaș.
Născut în orașul de la malul mării, Larie și-a început cariera la Portul Constanța, pentru ca în 2006 să fie transferat de Farul. El a evoluat și pentru Viitorul, în perioada 2010-2014, astfel că Hagi îl cunoaște foarte bine. Fundaș central la bază, noul jucător al lui Farul poate fi folosit și la închidere, astfel că, în ciuda vârstei, poate fi o achiziție extrem de importantă.
Viitorul și Farul vor fuziona, iar anunțul oficial va veni mâine, în cadrul unei conferințe de presă.
"Conducerea FC Viitorul Constanţa a primit cu bucurie ideea de formare a unei singure echipe de fotbal care să-i reprezinte pe toţi constănţenii. Suntem de acord să existe o singură echipă, o singură iubire pentru toţi suporterii dobrogeni.
Dorim să devenim cei mai buni, iar pentru realizarea acestui obiectiv este nevoie ca această echipă să fie susţinută de toţi constănţenii, de conducători, de oficialităţi şi de suporteri”, a precizat FC Viitorul într-un comunicat de presă.
Premier League
Ten Hag vrea să readucă fotbalul spectacol la United! Regulile clare impuse la antrenamente
ACUM 10 ORE
Fotbal
Nicolae Stanciu, într-o formă de excepție în China, după un nou meci în care și-a arătat valoarea
ACUM 17 ORE