„Conducerea F.C Viitorul Constanța a primit cu bucurie ideea de formare a unei singure echipe de fotbal care să-i reprezinte pe toți constănțenii. Suntem de acord să existe o singură echipă, o singură iubire pentru toți suporterii dobrogeni.
Dorim să devenim cei mai buni, iar pentru realizarea acestui obiectiv este nevoie ca această echipă să fie susținută de toți constănțenii, de conducători, de oficialități și de suporteri”, se arată în comunicatul clubului.
Romanian Liga I
România a ajuns la periferia Europei! Petrescu: "Naţionala nu a făcut nimic, echipele de cluburi 0"
ACUM 17 ORE

CIPRIAN MARICA A RECUNOSCUT CĂ A DISCUTAT CU HAGI

Într-un interviu pentru Gazeta Sporturilor, Ciprian Marica a vorbit despre zvonul fuzionării dintre Farul și Viitorul.
"Vreau să fie clar un lucru: nu renunţ la niciun proiect pe care l-am început. Nu ştiu exact ce înseamnă această preluare de care s-a vorbit, cum s-ar putea produce ea. Am discutat şi cu el (n.r. Hagi), am discutat şi cu alţi oameni de afaceri, dar şi cu autorităţile din Constanţa. Eu vreau ca Farul să strălucească!
Nu pot să vorbesc eu în numele lui (n.r. Hagi). Sunt mai multe posibilităţi. Repet, Farul trebuie să fie puternică, să revină în Liga 1, unde îi este locul. Scopul meu este să atrag oameni importanţi alături de noi. Dar e greu, încerc asta de 3 ani. Cu Gică vorbesc mereu. Am discutat cu el de când am preluat Farul. Dar, repet, despre o asociere e devreme să vorbim”, a declarat Marica.
Romanian Liga I
EXCLUSIV - Hagi și Petrescu au bătut palma, de principiu, pentru două mutări: Pitu și Grameni
24/11/2021 LA 07:01
Romanian Liga I
Răducioiu a făcut marele anunț: "Sosirea mea e iminentă"
21/11/2021 LA 14:36