"Eu am fost de părere întotdeauna că, într-un oraș cum e Constanța, două echipe în ligile superioare ar fi prea mult. Ar fi un lucru pozitiv dacă un asemenea proiect va avea finalitate pentru că suporterii, despărțiți acum, s-ar strânge sub un singur tricou și ar fi extraordinar.
Dar deocamdată nu este nimic sigur, noi ne-am concentrat doar pe rămânerea în Liga 1", a declarat Popescu pentru DigiSport despre o posibilă fuziune între cele două cluburi.

Ciprian Marica a recunoscut că a discutat cu Hagi

Romanian Liga I
FCSB, remiză cu Mioveni, într-un amical. CFR a avut viaţă grea cu o echipă de liga a 4-a spaniolă
15/01/2022 LA 13:09
Într-un interviu pentru Gazeta Sporturilor, Ciprian Marica a vorbit despre zvonul fuzionării dintre Farul și Viitorul.
"Vreau să fie clar un lucru: nu renunţ la niciun proiect pe care l-am început. Nu ştiu exact ce înseamnă această preluare de care s-a vorbit, cum s-ar putea produce ea. Am discutat şi cu el (n.r. Hagi), am discutat şi cu alţi oameni de afaceri, dar şi cu autorităţile din Constanţa. Eu vreau ca Farul să strălucească!
Nu pot să vorbesc eu în numele lui (n.r. Hagi). Sunt mai multe posibilităţi. Repet, Farul trebuie să fie puternică, să revină în Liga 1, unde îi este locul. Scopul meu este să atrag oameni importanţi alături de noi. Dar e greu, încerc asta de 3 ani. Cu Gică vorbesc mereu. Am discutat cu el de când am preluat Farul. Dar, repet, despre o asociere e devreme să vorbim”, a declarat Marica.
Romanian Liga I
Hagi speră să fi dat lovitura! Farul l-a transferat pe cel mai bun dribler din Liga 1
05/01/2022 LA 09:26
Romanian Liga I
FCSB a făcut vizita medicală. Un copil de 14 ani, în lotul roş-albaştrilor
05/01/2022 LA 09:20