Gică Hagi ar fi decis să treacă la un alt nivel cu echipa sa și se pare că ia în calcul să fuzioneze cu Farul Constanța pentru a fi cu adevărat o forță în fotbalul românesc.

Viitorul, fuziune cu Farul Constanța?

Jurnalistul Decebal Rădulescu a dezvăluit la Digi Sport că Ciprian Marica va renunța la Farul, iar echipa lui Gică Hagi va fuziona cu echipa din liga a doua.
Romanian Liga I
Reghecampf, categoric după înfrângerea cu FCSB: "Am pierdut nemeritat! Sunt foarte copii"
ACUM 14 ORE
„Luați-o cu titlu de zvon. Am auzit că e foarte posibil că Marica să renunțe la Farul Constanța și foarte posibil Hagi să preia Farul într-o fuziune cu Viitorul Constanța. Se poate întâmpla într-un viitor apropiat.
Ar fi o bombă și pentru Hagi asta, pentru sufletul lui! Dacă se face, ar fi un nume uriaș. Vin și autoritățile locale, și vine și mediul privat”, a dezvăluit Decebal Rădulescu, la Digi Sport.
Farul Constanța a ratat prezența în play-offul Ligii a doua și nu a mai reușit să promoveze din 2009 pe prima scenă a fotbalului românesc.
De partea cealaltă, Viitorul a promovat în Liga 1 în 2012 și a reușit să câștige campionatul, o cupă și o supercupă a României, dar o fuziune cu Farul ar fi o adevărată lovitură dată de Hagi, fost junior la echipa de pe malul Mării Negre.
Romanian Liga I
Toni Petrea a dezvăluit care este obiectivul celor de la FCSB după victoria de la Craiova
ACUM 15 ORE
Romanian Liga I
FCSB câștigă în prelungiri pe terenul Universității Craiova! Meci spectaculos cu 5 goluri în Bănie
ACUM 16 ORE