Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Farul și Viitorul fuzionează? "Vin și autoritățile locale, și vine și mediul privat"

Andrei Bobeica

Publicat 15/05/2021 la 15:07 GMT+3

Viitorul este aproape de a se salva de la retrogradare după victoria de ieri, contra Chindiei, dar se pare că Hagi are alte planuri cu echipa sa.

Coach Gheorghe Hagi of Viitorul Constanta celebrates the victory against CFR Cluj and winning of the Romania's Championship after the play off football match between Viitorul Constanta and CFR Cluj in Constanta, southeastern Romania, on May 13, 2017. / AF

Credit imagine: Getty Images

Gică Hagi ar fi decis să treacă la un alt nivel cu echipa sa și se pare că ia în calcul să fuzioneze cu Farul Constanța pentru a fi cu adevărat o forță în fotbalul românesc.

Viitorul, fuziune cu Farul Constanța?

Jurnalistul Decebal Rădulescu a dezvăluit la Digi Sport că Ciprian Marica va renunța la Farul, iar echipa lui Gică Hagi va fuziona cu echipa din liga a doua.
„Luați-o cu titlu de zvon. Am auzit că e foarte posibil că Marica să renunțe la Farul Constanța și foarte posibil Hagi să preia Farul într-o fuziune cu Viitorul Constanța. Se poate întâmpla într-un viitor apropiat.
Ar fi o bombă și pentru Hagi asta, pentru sufletul lui! Dacă se face, ar fi un nume uriaș. Vin și autoritățile locale, și vine și mediul privat”, a dezvăluit Decebal Rădulescu, la Digi Sport.
Farul Constanța a ratat prezența în play-offul Ligii a doua și nu a mai reușit să promoveze din 2009 pe prima scenă a fotbalului românesc.
De partea cealaltă, Viitorul a promovat în Liga 1 în 2012 și a reușit să câștige campionatul, o cupă și o supercupă a României, dar o fuziune cu Farul ar fi o adevărată lovitură dată de Hagi, fost junior la echipa de pe malul Mării Negre.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo