Gică Hagi ar fi decis să treacă la un alt nivel cu echipa sa și se pare că ia în calcul să fuzioneze cu Farul Constanța pentru a fi cu adevărat o forță în fotbalul românesc.

Viitorul, fuziune cu Farul Constanța?

Jurnalistul Decebal Rădulescu a dezvăluit la Digi Sport că Ciprian Marica va renunța la Farul, iar echipa lui Gică Hagi va fuziona cu echipa din liga a doua.
Romanian Liga I
Dinamo are un nou administrator special! Cine e favorit acum să fie numit antrenor
20/07/2022 LA 15:05
„Luați-o cu titlu de zvon. Am auzit că e foarte posibil că Marica să renunțe la Farul Constanța și foarte posibil Hagi să preia Farul într-o fuziune cu Viitorul Constanța. Se poate întâmpla într-un viitor apropiat.
Ar fi o bombă și pentru Hagi asta, pentru sufletul lui! Dacă se face, ar fi un nume uriaș. Vin și autoritățile locale, și vine și mediul privat”, a dezvăluit Decebal Rădulescu, la Digi Sport.
Farul Constanța a ratat prezența în play-offul Ligii a doua și nu a mai reușit să promoveze din 2009 pe prima scenă a fotbalului românesc.
De partea cealaltă, Viitorul a promovat în Liga 1 în 2012 și a reușit să câștige campionatul, o cupă și o supercupă a României, dar o fuziune cu Farul ar fi o adevărată lovitură dată de Hagi, fost junior la echipa de pe malul Mării Negre.
Romanian Liga I
FC Hermannstadt l-a transferat pe primul jucător mexican din istoria campionatului României
20/07/2022 LA 13:45
Romanian Liga I
Florin Tănase nu mai e dorit la FCSB! Fotbalistul, aproape de un transfer în China. Unde e așteptat
20/07/2022 LA 12:38