Dinamo s-a despărțit recent de Iuliu Mureșan, care a fost administratorul special al clubului în ultimii ani. Potrivit GSP, postul va fi ocupat în continuare de Vlad Iacob, care va avea în curând o întâlnire cu echipa și cu membrii staff-ului tehnic.
"Eu sunt dispus să mă implic la Dinamo ca administrator special, dacă vor exista resursele financiare necesare. Altfel, un administrator special nu va face altceva decât să meargă acolo ca să stingă lumina. Nu poți să conduci un club de fotbal fără resurse financiare", a declarat Iacob, într-un interviu acordat săptămâna trecută pentru sursa citată.
Vlad Iacob va fi confirmat în funcție prin corespondență de către Adunarea Generală a Acționarilor, aceștia neputând să se întâlnească pentru că Răzvan Zăvăleanu, administratorul judiciar, și Dorin Șerdean, acționarul majoritar al clubului, nu se află în acest moment în România.
Romanian Liga 2
Dinamo vrea încă 5 transferuri! "Câinii" dau totul pentru promovarea în SuperLigă
IERI LA 20:23
Ulterior, noul administrator al "câinilor roșii" va stabili și primele transferuri pe care le va face.
Citește și:

Cine e favorit să fie antrenorul lui Dinamo

În principal, Vlad Iacob va trebui să numească un nou antrenor la Dinamo, care să pregătească echipa în sezonul 2022/23 al Ligii 2.
Favorit să se afle pe banca tehnică a "câinilor roșii" este Ovidiu Burcă, fost fotbalist la Dinamo, alaături de care a cucerit un titlu de campion, trei Cupe ale României și o Supercupă.
Ca antrenor, Burcă a pregătit în trecut echipele a doua și U19 ale celor de la Rapid, iar sezonul trecut a fost principal la CSM Slatina, bifând prima sa experiență ca antrenor al unei formații de seniori.
După retrogradarea din Liga 1 și despărțirea de Dusan Uhrin, Dinamo a fost pregătită de Iulian Mihăescu și Ionel Augustin.
Romanian Liga 2
Se poartă negocieri avansate pentru prelurea lui Dinamo! "Murad este dispus să colaboreze"
IERI LA 18:10
Romanian Liga I
Nicolae Badea a dat lovitura la Dinamo! A adus un dublu campion al României cu CFR Cluj
03/08/2022 LA 10:11