Genk a condus cu 3-0 în derbyul din deplasare cu St.Truiden, gazdele au egalat, iar fanii lui Ianis Hagi au oprit meciul.

Ianis Hagi, one man show

Ianis Hagi și-a început seara excelentă cu o pasă de gol pentru Bongonda. Fostul căpitan de la Viitorul a realizat o dublă spectaculoasă în debutul reprizei secunde. Este pentru a doua oară în carieră când Ianis Hagi reușește să marcheze, în același meci, goluri din penalty atât cu dreptul, cât și cu stângul. A mai facut asta într-un meci de Cupă, Viitorul - Poli Iași. Nici atunci echipa lui Ianis Hagi nu a câștigat. După 120 de minute tabela arăta 2-2, iar Viitorul a avut nevoie de lovituri de departajare pentru a merge mai departe.
Europa League
Rangers merge mai departe în Europa League! Leicester, în Conference League! Rezultatele serii
09/12/2021 LA 20:42

Coșmarul din final

La 3-0 pentru rivala Genk, fanii lui St. Truiden au întrerupt partida timp de 15 minute. A fost exact de ce aveau nevoie gazdele care s-au trezit și au reușit egalarea cu trei goluri în 25 de minute. Yohan Boli a făcut dubla pentru St.Truiden. După golul de 3-3 a venit rândul suporterilor veniți de la Genk să reacționeze violent. După ce au spart gardul de plexiglas, arbitrul Lawrence Visser a oprit din nou meciul, dar de această dată definitiv.
Genk riscă să piardă acest meci cu 3-0, la masa verde și implicit locul 6, ultimul care duce în playoff în campionatul Belgiei.
Fotbal
Ianis Hagi, antrenat de Ronald Koeman? Cine e mare favorit să vină în locul lui Gerrard la Rangers
13/11/2021 LA 11:09
Calificările pentru Cupa Mondială UEFA
RĂDOI A ANUNȚAT LISTA PRELIMINARĂ A STRANIERILOR CARE POT FI CONVOCAȚI PENTRU JOCURILE DIN NOIEMBRIE
22/10/2021 LA 10:16