Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Cel mai bun meci al lui Ianis in Belgia s-a transformat în coșmar

Ion Alexandru

Publicat 05/10/2019 la 07:33 GMT+3

Ianis Hagi a dat două goluri și o pasă de gol, dar echipa sa din Belgia, Genk riscă să piardă cu 0-3 la masa verde

Ianis Hagi Genk

Credit imagine: Eurosport

Genk a condus cu 3-0 în derbyul din deplasare cu St.Truiden, gazdele au egalat, iar fanii lui Ianis Hagi au oprit meciul.

Ianis Hagi, one man show

Ianis Hagi și-a început seara excelentă cu o pasă de gol pentru Bongonda. Fostul căpitan de la Viitorul a realizat o dublă spectaculoasă în debutul reprizei secunde. Este pentru a doua oară în carieră când Ianis Hagi reușește să marcheze, în același meci, goluri din penalty atât cu dreptul, cât și cu stângul. A mai facut asta într-un meci de Cupă, Viitorul - Poli Iași. Nici atunci echipa lui Ianis Hagi nu a câștigat. După 120 de minute tabela arăta 2-2, iar Viitorul a avut nevoie de lovituri de departajare pentru a merge mai departe.

Coșmarul din final

La 3-0 pentru rivala Genk, fanii lui St. Truiden au întrerupt partida timp de 15 minute. A fost exact de ce aveau nevoie gazdele care s-au trezit și au reușit egalarea cu trei goluri în 25 de minute. Yohan Boli a făcut dubla pentru St.Truiden. După golul de 3-3 a venit rândul suporterilor veniți de la Genk să reacționeze violent. După ce au spart gardul de plexiglas, arbitrul Lawrence Visser a oprit din nou meciul, dar de această dată definitiv.
Genk riscă să piardă acest meci cu 3-0, la masa verde și implicit locul 6, ultimul care duce în playoff în campionatul Belgiei.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo