PSG a intrat în bătălia pentru Dayot Upamecano, alături de Manchester United, Bayern Munchen și Chelsea, conform surselor Eurosport UK. După două săptămâni petrecute pe banca lui PSG, Pochettino începe să își dea seama unde trebuie să întărească echipa, argentinianul dorindu-și un fundaș central.
Upamecano are o clauză de reziliere de 42 de milioane de euro care poate fi activată la finalul acestui sezon iar PSG îl monitorizează pe francez și plănuiește să vină și cu o ofertă concretă.
Premier League
Unde ar putea ajunge Pogba după ce își încheie contractul cu United! Anunțul lui Mino Raiola
ACUM 28 MINUTE

Upamecano nu pleacă în această iarnă de la RB Leipzig

Leipzig nu dorește să îl lase să plece pe Upamecano în această lună, dar Manchester United îl are deja pe listă de mai mult timp iar clubul englez rămâne interesat de serviciile sale.
Liverpool și Chelsea ar fi și ele interesate, conform unor informații anterioare apărute în presa engleză.
În momentul de față, conform Eurosport UK, Bayern Munchen este favorita pentru a-l aduce pe Upamecano iar celelalte cluburi vor fi nevoite să vină cu oferte cu adevărat impresionante pentru a deturna acest transfer în Bavaria.
PSG monitorizează și situația lui Sergio Ramos de la Real Madrid, însă spaniolul se pare că nu este dispus să discute deocamdată cu alte echipe, el încă încercând să își asigure prelungirea contractului la Real Madrid, în ciuda faptului că negocierile au intrat recent în impas.
https://i.eurosport.com/2021/01/15/2971671.jpg
Liga
Barcelona îl 'blindează' pe Pedri! Ce clauză uriașă de reziliere va avea în noul contract
ACUM O ORĂ
Fotbal
Pele, din nou la terapie intensivă! Care este starea brazilianului: "Ieri a făcut un pas înapoi"
ACUM O ORĂ