Juventus și PSG pregătesc un schimb istoric de jucători în vara lui 2021. Jurnalistul italian Tancredi Palmieri scrie despre un schimb Cristiano Ronaldo - Neymar între cele două cluburi gigant. Corespondent al beIN Sports, Palmieri transmite că italienii vor să-l trimită pe Ronaldo (35 de ani) pe Parc des Princes, în schimbul lui Neymar (28 de ani). Cel puțin din punct de vedere al vârstei, torinezii sunt fără doar și poate câștigătorii acestui potențial schimb.
Palmieri susține, pe Tuttomercatoweb că, având în vedere condiţiile economice actuale, reînnoirea contractului dintre Juventus şi Cristiano Ronaldo ar fi imposibilă, iar "Bătrâna Doamnă" urmează să propună un schimb de jucători celor de la PSG. Italienii îl vor pe Neymar. Contractele celor doi titani expiră în 2022, astfel că momentul negocierilor coincide perfect pentru ambele părți.
Premier League
IMPACTUL PE CARE GREALISH, LUKAKU, MESSI ȘI RONALDO L-AU AVUT LA NOILE CLUBURI
14/10/2021 LA 10:33

Juventus și PSG pregătesc un schimb istoric în vara anului 2021

Sursa citată scrie că o revenire a lui Neymar la FC Barcelona nu mai e posibilă în acest moment, ţinând cont de criza economică în care zbate clubul catalan după plecarea lui Josep Maria Bartomeu. Cristiano Ronaldo şi Neymar încasează acelaşi salariu la Juventus, respectiv PSG, iar din acest punct de vedere pare dificil de înţeles de ce ar vrea Juventus să-l schimbe pe Ronaldo cu brazilianul de 28 de ani, având în vedere că portughezul e un "produs" mult mai marketabil.
Totuși, italienii au luat în calcul și diferența considerabilă de vârstă dintre cei doi fotbaliști. Neymar a semnat cu PSG în vara lui 2017, într-o tranzacţie care l-a transformat în cel mai scump fotbalist din istorie, 222 de miloane de euro. Cristiano Ronaldo s-a transfer la Juventus în vara lui 2018, de la Real Madrid, pentru peste 100 de milioane de euro. Ajuns la 35 de ani, Cristiano Ronaldo este cotat la 60 de milioane de euro de site-ul de specialitate Transfermarkt. În schimb, Neymar valorează mai mult decât dublu - 128 de milioane de euro.

PSG a recunoscut interesul pentru Cristiano Ronaldo

Leonardo Araujo, directorul sportiv de la PSG, a recunoscut că PSG este interesată de Ronaldo. Răspunzând la întrebările fanilor parizieni, Leonardo a spus: "Să îl aducem pe Cristiano Ronaldo? Nu putem ști niciodată ce se întâmplă pe piața transferurilor. Cine știe, poate într-o zi se trezește și spune: «Vreau să merg și să joc pentru alt club!»
Câte cluburi și-l pot permite? Este un cerc restrâns și PSG face parte din el. Situația actuală este foarte complicată pentru toată lumea, dar piața este o chestiune de oportunitate. Uneori se pot întâmpla lucruri extraordinare".
Calificările pentru Cupa Mondială UEFA
"E în ADN-ul meu!" Reacția lui Cristiano Ronaldo după hat-trick-ul din meciul cu Luxemburg
13/10/2021 LA 10:25
Serie A
Care va fi următoarea destinație pentru Dusan Vlahovic, puștiul minune al Fiorentinei
10/10/2021 LA 16:24