Radu Drăgușin a fost unul dintre fundașii convocați de Florin Bratu pentru meciurile de pregătire ale echipei naționale de tineret a României din luna octombrie.
Fotbalistul în vârstă de 19 ani a refuzat să se prezinte la națională. Potrivit site-ului Federației Române de Fotbal, fundașul și-a motivat decizia spunând că are nevoie de timp pentru a se acomoda la noua sa echipă, Sampdoria, la care a fost împrumutat de Juventus.
"Radu Drăgușin a refuzat convocarea la echipa națională Under 21. Astfel, jucătorul de 19 ani nu se va prezenta la acțiunea din luna octombrie, când România U21 are programat un stagiu de pregătire în Spania, unde va întâlni Suedia U20 și Mexico U21. Internaționalul român și-a motivat gestul prin dorința de a rămâne la echipa de club pentru a se acomoda, având în vedere că în urmă cu trei săptămâni a fost împrumutat de Sampdoria de la Juventus Torino", se arată pe site-ul frf.ro.
Serie A
"Nu e un mediu propice!" Noi detalii despre refuzul lui Drăgușin de a veni la naționala U21
17/10/2021 LA 18:35

LOTUL CONVOCAT DE FLORIN BRATU PENTRU AMICALELE CU MEXIC ȘI SUEDIA

PORTARI: Mihai Popa (FC Voluntari), Ștefan Târnovanu (FCSB), Răzvan Ducan (CS Mioveni);
FUNDAȘI: Alexandru Georgescu (Farul Constanța), Alexandru Țîrlea (Deportivo Alaves B/Spania), Radu Drăgușin (Sampdoria/Italia), Bogdan Racovițan (FC Botoșani), Vladimir Screciu (Universitatea Craiova), Rareș Ispas (Sepsi OSK), Valentin Țicu (ACS Petrolul 52);
MIJLOCAȘI: Damian Isac (UTA), Daniel Toma (CS Mioveni), Marius Corbu (Academia Pușkaș/Ungaria), Victor Dican (Universitatea Cluj), Dragoș Albu (U Craiova 1948 SA), Alexandru Cîmpanu (Universitatea Craiova), Antonio Sefer (FC Rapid 1923), David Miculescu (UTA Arad), Alexandru Ișfan (FC Argeș), Alexi Pitu (Farul Constanța), Claudiu Petrila (CFR Cluj), Ricardo Farcaș (Siena/Italia), Ștefan Baiaram (Universitatea Craiova);
ATACANȚI: Ianis Stoica (FCSB), Jovan Marković (Universitatea Craiova)
Programul României U21 în luna octombrie:
  • România U21 - Suedia U20, joi, 7 octombrie, ora 21:00
  • România U21 - Mexic U21, sâmbătă, 9 octombrie, ora 21:00
https://i.eurosport.com/2021/09/27/3227693.jpg
Serie A
Radu Drăgușin, aproape de debutul la Sampdoria! Ce decizie a luat antrenorul în privința românului
07/10/2021 LA 09:17
Fotbal
"Naționala încurajează la mediocritate!" Drăgușin, apărat de agentul său după refuzul convocării
02/10/2021 LA 09:55