Săptămâna trecută, Cosmin Olăroiu a devenit primul antrenor român care a cucerit titlul de campion în 4 țări diferite. După succesele din România, Arabia Saudită și Emiratele Arabe Unite, "Oli" are acum și China la picioare. Echipa lui Olăroiu a învins Guangzhou Evergrande în finala campionatului. Azi, tehnicianul român care antrenează în China a dezvăluit că a fost felicitat de uriașul Rafa Benitez, tehnician la Dalian Pro.
Olăroiu l-a învins pe Fabio Cannavaro în finala pentru titlu din China, iar Rafa Benitez i-a trimis un mesaj: "Rafa Benitez m-a uimit. Eu sunt nimeni pe lângă Rafa Benitez și mi-a transmis un mesaj după câștigarea titlului. A cerut numărul de la club și mi-a scris, m-a felicitat", a spus Cosmin Olăroiu pentru Digi Sport.

Cosmin Olăroiu, pregătit să revină în Europa

Fotbal
BREAKING NEWS | Șoc în China! Echipa făcută campioană de Olăroiu, Jiangsu Suning s-a desființat!
28/02/2021 LA 08:30
Olăroiu este pregătit de o nouă provocare: "Îmi doresc să revin în Europa, să am un nou challenge (n.r provocare). De asta am venit în China. Câștigând în Golf, nu am vrut să mai merg acolo pentru că voiam să încerc în altă parte, să văd dacă pot face față și într-un alt campionat. Aici sunt fel și fel de antrenori mari care vin: Rafa Benitez, Giovanni van Bronckhorst, Villas-Boas, Sven-Goran Eriksson.
Nu pot să-i enumăr pe toți, e un challenge. Pentru mine este important să găsesc un alt challenge, ca să fiu motivat. Villas-Boas nu a câștigat nimic în China și s-a dus la Olympique Marseille. Străinii au o cotă, noi nu o avem. Chiar dacă am reușit mai mult într-o competiție cu ei, în momentul următor tot ei rămân în piață", a spus Cosmin Olăroiu pentru Digi Sport.
Fotbal
Inter îl lasă pe Cosmin Olăroiu fără golgheter! Mutarea surpriză pregătită de Antonio Conte
06/01/2021 LA 09:11
Fotbal
VIDEO | Cosmin Olăroiu a ratat șansa de a câștiga dubla în China. Două decizii VAR l-au penalizat!
19/12/2020 LA 10:08