Olăroiu a obținut o performață incredibilă săptămâna trecută în China, cu Jiangsu Suning. La al treilea an pe banca chinezilor, Olăroiu a reuşit să câștige titlul. Olăroiu a reuşit o performanţă fantastică: este singurul antrenor român care a câştigat titlul în patru ţări diferite. Olăroiu a cucerit titlul cu Steaua (2005-2006), Al Hilal (Arabia Saudită-2008), Al Ain (Emiratele Arabe-2012 și 2013), Al Ahli (Emiratele Arabe-2014 și 2016) şi Jiangsu Suning (China - 2020).
Totuși, Olăroiu este pregătit de o nouă provocare: "Îmi doresc să revin în Europa, să am un nou challenge (n.r provocare). De asta am venit în China. Câștigând în Golf, nu am vrut să mai merg acolo pentru că voiam să încerc în altă parte, să văd dacă pot face față și într-un alt campionat. Aici sunt fel și fel de antrenori mari care vin: Rafa Benitez, Giovanni van Bronckhorst, Villas-Boas, Sven-Goran Eriksson. Nu pot să-i enumăr pe toți, e un challenge. Pentru mine este important să găsesc un alt challenge, ca să fiu motivat. Villas-Boas nu a câștigat nimic în China și s-a dus la Olympique Marseille. Străinii au o cotă, noi nu o avem. Chiar dacă am reușit mai mult într-o competiție cu ei, în momentul următor tot ei rămân în piață", a spus Cosmin Olăroiu pentru Digi Sport.

Cosmin Olăroiu, discurs la superlative despre fostul lui elev, Mirel Rădoi

Fotbal
BREAKING NEWS | Șoc în China! Echipa făcută campioană de Olăroiu, Jiangsu Suning s-a desființat!
28/02/2021 LA 08:30
Azi, tehnicianul român care antrenează în China a vorbit despre echipa națională a României, despre posibilitatea de a prelua echipa, dar și despre selecționerul Mirel Rădoi. Cosmin Olăroiu a avut doar cuvinte de laudă la adresa lui Rădoi: "Rădoi e mai bun decât mine, doar că are nevoie de timp. Când cineva e jos, e foarte ușor să te urci pe el. E un scenariu imposibil să vin după Mirel Rădoi. Nu aș face niciodată așa ceva, e ca și cum mi-aș înlocui fiul. Au fost mai multe momente când aș fi putut să preiau echipa națională.
Eram la Dubai, existau niște clauze pe care nimeni nu și le putea permite. Există riscul să nu faci nimic și să plătești pentru nimic. Președintele Federației a fost la mine acasă, am vorbit, dar nu s-a concretizat nimic. Nu cred că antrenorul e problema echipei naționale. Antrenorul poate aduce un plus, dar nu cred că e decisiv. Noi avem tendința asta să trăim din filme. Realitatea e cu totul alta, eu privesc din exterior", a spus Cosmin Olăroiu pentru Digi Sport.
Fotbal
Inter îl lasă pe Cosmin Olăroiu fără golgheter! Mutarea surpriză pregătită de Antonio Conte
06/01/2021 LA 09:11
Fotbal
VIDEO | Cosmin Olăroiu a ratat șansa de a câștiga dubla în China. Două decizii VAR l-au penalizat!
19/12/2020 LA 10:08