Săptămâna trecută, Cosmin Olăroiu a devenit primul antrenor român care a cucerit titlul de campion în 4 țări diferite. După succesele din România, Arabia Saudită și Emiratele Arabe Unite, "Oli" are acum și China la picioare. Echipa lui Olăroiu a învins Guangzhou Evergrande în finala campionatului. Azi, tehnicianul român care antrenează în China a vorbit despre echipa națională a României, despre posibilitatea de a prelua echipa, dar și despre selecționerul Mirel Rădoi.
Cosmin Olăroiu a avut doar cuvinte de laudă la adresa lui Rădoi: "Rădoi e mai bun decât mine, doar că are nevoie de timp. Când cineva e jos, e foarte ușor să te urci pe el. E un scenariu imposibil să vin după Mirel Rădoi. Nu aș face niciodată așa ceva, e ca și cum mi-aș înlocui fiul. Au fost mai multe momente când aș fi putut să preiau echipa națională. Eram la Dubai, existau niște clauze pe care nimeni nu și le putea permite. Există riscul să nu faci nimic și să plătești pentru nimic.

Cosmin Olăroiu, cuvinte de laudă la adresa lui Mirel Rădoi

Serie A
Fotbalistul debutat de Rădoi la națională, pe lista a două cluburi din Serie A! Unde ar putea ajunge
12/01/2022 LA 14:41
Președintele Federației a fost la mine acasă, am vorbit, dar nu s-a concretizat nimic. Nu cred că antrenorul e problema echipei naționale. Antrenorul poate aduce un plus, dar nu cred că e decisiv. Noi avem tendința asta să trăim din filme. Realitatea e cu totul alta, eu privesc din exterior", a spus Cosmin Olăroiu pentru Digi Sport.
Întrebat dacă în viitor ar fi dispus să vină să conducă echipa națională a României, Cosmin Olăroiu a spus: "În viitor orice e posibil, dar nu doar de mine depinde. Eu am renunțat odată la echipa de club și am venit să antrenez naționala. Atunci nu s-a putut, mi-au zis să mai aștept, să mai bag o fisă. Acum nu urmăresc nimic din fotbalul românesc, nu am timp, echipa națională trebuia să urmăresc, așa e normal", a mai spus Olăroiu pentru Digi Sport.
Fotbal
"Am trecut clasa!" Ce notă și-a dat Mirel Rădoi după mandatul de la naționala României
26/12/2021 LA 09:02
Romanian Liga I
Mirel Rădoi și-a ales favoriții din Liga 1! + Cine sunt stranierii preferați ai fostului selecționer
25/12/2021 LA 15:43