Răzvan Lucescu este dorit în locul lui Xavi la Al-Sadd, după ce acesta din urmă a preluat-o pe Barcelona de curând. Aflat într-o poziție nefavorabilă în campionatul din Grecia, acolo unde echipa pe care o antrenează, PAOK, ocupă locul 3, cu 19 puncte după 12 etape, românul e foarte aproape de a prelua o nouă echipă în zona Golfului.
PAOK Salonic e pe podium în Grecia, însă la o distanță de 13 puncte în spatele lui Olympiakos după trei înfrângeri consecutive. Chiar și așa, Lucescu nu duce lipsă de oferte. După ce a refuzat să preia naționala României de la Mirel Rădoi, antrenorul în vârstă de 52 de ani e dorit de fosta echipă a lui Xavi.
Fotbal
Răzvan Lucescu, verdict dur despre fotbalul din România: "Asta e cea mai mare problemă"
29/12/2021 LA 18:59

Răzvan Lucescu, ofertat de fosta echipă a lui Xavi, Al-Sadd

În prezent, grecii anunță că nici antrenorul, dar nici conducerea lui PAOK nu iau în calcul ca Lucescu să plece. Spor Time scrie că Răzvan Lucescu s-a înțeles cu PAOK pentru un contract valabil până pe pe 30 iunie 2024 şi un salariu anual de 1,7 milioane de euro, cel mai mare din Grecia. Dacă Al-Sadd nu renunță la ideea de a-l aduce pe român la cârma echipei, atunci arabii vor trebui să achite clauza de reziliere de 7 milioane.
Al-Sadd nu e singura echipă care îl urmărește îndeaproape pe Răzvan Lucescu. Românul este dorit și de Al-Nasr Dubai din Emiratele Arabe Unite, care s-ar putea despărți de tehnicianul argentinian Ramon Diaz. Tehnicianul român are fără îndoială o reputație foarte bună în Orientul Mijlociu. Lucescu Jr. a cucerit trei trofee cu echipa saudită Al-Hilal, inclusiv Liga Campionilor Asiei, cum a venit, în 2019.
LG îți aduce mai aproape transmisiunile Eurosport din sporturile de iarnă.
https://i.eurosport.com/2021/12/06/3267260.jpg
Fotbal
"Burleanu a venit după mine la Kiev!" Mircea și Răzvan Lucescu au spus "NU" naționalei României
23/12/2021 LA 19:03
UEFA Europa Conference League
Echipele lui Mitriță și Stanciu continuă în Conference League! Toate rezultatele din ultima etapă
09/12/2021 LA 21:59