Oficialii FRF se află într-o postură ingrată după ce Mirel Rădoi a decis să nu mai continue la echipa națională. Șefii fotbalului românesc au încercat să-l convingă pe Gheorghe Hagi, dar acesta a refuzat deși avea pe masă o ofertă financiară uriașă.
Răzvan Burleanu și Mihai Stoichiță vor un antrenor cu experiență la națională, iar Răzvan Lucescu a devenit o opțiune. Oficialii s-au deplasat marți în Grecia și au fost surprinși alături de antrenorul lui PAOK Salonic într-un restaurant, discutând probabil condițiile în care Lucescu Jr. ar putea reveni pe banca primei reprezentative.
Totuși, în contextul în care Lucescu are un contract bine definit la PAOK, e greu de crezut că va putea veni acum la națională, astfel că întreg demersul lui Burleanu și Stoichiță a fost mai degrabă un exercițiu de imagine, care să demonstreze că se face tot posibilul ca echipa națională să fie antrenată de un manager de top în viitorul apropiat.
Cupa Mondială FIFA
Tot mai aproape de finală! Campionatul Mondial din Qatar a ajuns în sferturi. Programul meciurilor
ACUM O ORĂ
Citește și:

Răzvan Lucescu: "Sunt la PAOK, am un contract de trei la PAOK și vreau să stau aici"

Știrea că Lucescu s-a întâlnit cu șefii FRF a creat vâlvă și în presa din Grecia, iar antrenorul nu a putut evita acest subiect înaintea meciului dintre PAOK și Slova Bratislava, din Conference League. La conferința de presă susținută astăzi, jurnaliștii eleni au început tocmai cu întrebările legate de acest subiect, dar răspunsurile tehnicianului au fost cât se poate de clare, precizând că nu e prima dată când se vede cu președintele FRF, dar că nu se gândește în acest moment să plece de la PAOK.
"Nu-mi place să vorbesc despre ce fac în timpul meu liber, despre mese cu persoane pe care le cunosc de mult timp și cu care nu e prima oară dân mă întâlnesc. Nu e nimic de spus sau de comentat. Sunt la PAOK, am un contract de trei la PAOK și vreau să stau aici. Nu e nimic de spus, nu știu cine a postat, cine a făcut această poză. Pentru mine, nu este de interes.
În concluzie, am mai fost o dată cu preşedintele în acelaşi restaurant, pentru că îl cunosc, fără să fie vorba despre vreo situaţie anume. Nu am nimic de comentat, sunt antrenorul lui PAOK şi voi rămâne antrenorul lui PAOK", a spus Lucescu.
Evident, întâlnirea dintre șefii FRF și Lucescu nu putea fi una doar de amiciție în contextul în care echipa națională nu are antrenor. Totuși, discuțiile nu au putut merge prea departe, deoarece e clar că Lucescu nu poate pleca acum de la PAOK, având probabil o clauză de reziliere consistentă, pe care FRF nu poate și nici nu vrea să o plătească.
LG îți aduce mai aproape transmisiunile Eurosport din sporturile de iarnă.
Cupa Mondială FIFA
Prima reacție a lui Eto'o după ce a luat la bătaie un suporter la Cupa Mondială din Qatar
ACUM 2 ORE
Cupa Mondială FIFA
Portughezii au scris istorie la meciul cu Elveția de la Mondial! Recordul egalat de Goncalo Ramos
ACUM 2 ORE