Rangers a devenit principala favorită la câștigarea titlului în Premiership (Scoția), după ce a câștigat azi primul derby al sezonului cu Celtic, cu scorul de 1-0. Victoria a fost obținută în urma unui gol realizat de fundașul central Helander în minutul 66.
Echipa lui Ianis Hagi a luat astfel un avans de 3 puncte în fața principalei rivale. Mijlocașul român nu a evoluat niciun minut, fiind doar pe banca de rezerve, după ce în ultimele patru meciuri oficiale ale clubului a făcut parte din echipa de start.

Mai mulți jucători cheie, dar și Steven Gerrard au intrat în izolare

Fotbal
Premier League | Rezumat Burnley - Arsenal 0-1
ACUM 17 MINUTE
De remarcat faptul că Celtic a venit la acest derby după două victorii consecutive cu 6-0 în campionat. Și mai important, Gers s-au impus în marele derby, în condițiile în care au fost loviți de un focar de infecție cu coronavirus în această săptămână. Persoanele care au dat rezultate pozitive, dar și cele care au fost contacte apropiate s-au izolat. Printre acestea, primii doi portari ai echipei Allan McGregor și Jon McLaughlin, plus alți trei jucători cheie, James Tavernier, Ryan Kent și Scott Wright. În aceeași situație s-a aflat și managerul Steven Gerrard.
La meciul de azi a revenit doar Ryan Kent, care a și fost titular. Iar poarta a fost apărată de de Ross McCrorie, care a terminat al doilea meci fără gol primit după evoluția din Armenia cu Alashkert, din play-off-ul Europa League. Și în această întrecere, Rangers s-a calificat în grupe.
Ar mai fi de remarcat faptul că acest derby Old Firm a fost primul cu spectatori după o pauză de 610 zile. Iar pentru Rangers a fost al șaptelea meci consecutiv cu Celtic în care nu a pierdut, șase dintre acestea fiind încheiate cu victorie.
https://i.eurosport.com/2021/08/28/3208258.png
Fotbal
Premier League | Rezumat Manchester City - Southampton 0-0
ACUM 26 MINUTE