Cristian Săpunaru, în vârstă de 37 de ani, se află în negocieri cu Rapid, nou promovată în Liga 1, și ar putea reveni la echipa din Giulești, pentru care a evoluat în trei rânduri anterior. Mihai Iosif, antrenorul giuleștenilor, a confirmat de curând discuțiile pe care conducerea le poartă cu Săpunaru, dar și cu Ovidiu Herea (36), un alt fost jucător al nou-promovatei.
"Jucătorul, dacă e bun și poate să alerge, ne poate ajuta. Întotdeauna Ovidiu Herea mi-a plăcut, e un jucător foarte bun, e pe lista mea. Sunt șanse să vină Săpunaru, există discuții”, a declarat Iosif pentru ProSport.

Jucători emblematici ai Rapidului, aproape de revenirea în Giulești

Fotbal
Cristian Săpunaru, suspendat după incidentele de la meciul U Craiova 1948 - Rapid! Amenda primită
28/09/2022 LA 13:55
În vârstă de 36 de ani, Ovidiu Herea, atacant central, a fost căpitanul celor de la Metaloglobus, echipă din Liga 2. Herea a înscris 14 goluri în 23 de meciuri jucate în Liga 2 și este liber de contract după despărțirea de bucureșteni, iar giuleștenii vor să profite de statutul actual al fotbalistului.
Mihai Iosif, antrenorul care a reușit promovarea cu Rapid, a făcut și o glumă și a spus ce jucător și-ar mai dori în Liga 1: "I-aș mai lua pe Messi și Kante și mi-aș face treaba. Sunt mulți fotbaliști… nu mai avem un Hagi, un Mutu, jucători emblematici". Acum, conducerea giuleștenilor se axează pe aducerea lui Săpunaru la Rapid.
Fundașul central a mai jucat la Rapid în trei rânduri: iulie 2006 - iulie 2008, ianuarie 2010 - iulie 2010 și februarie 2015 - septembrie 2015. Pe lângă Rapid, Săpunaru a mai evoluat la Kayserispor, FC Național, FC Porto, Real Zaragoza, Elche, Pandurii, Astra și Denizlispor.
Romanian Liga I
Todoran îl atacă pe Săpunaru înaintea derby-ului Rapid – FCSB: "Să aibă soarta din ultimul meci"
14/08/2021 LA 14:07
Romanian Liga I
A început derby-ul! Săpunaru, războinic înainte de Rapid - FCSB: "E o echipă nou-înființată!"
08/08/2021 LA 00:05