Pandemia de COVID-19 a blocat lumea fotbalului într-un moment în care Barcelona era într-o situație bună: pe primul loc în La Liga și cu prima șansă la calificarea în sferturile UEFA Champions League după 1-1 în partida tur de la Napoli.
Criza provocată de pandemie a scos la iveală însă multe probleme interne la club. Jucătorii au avut salariile scăzute deși au existat declarații publice împotriva acestei măsuri. Acum, războiul se duce la nivelul conducerii.

Șase demisii

Fotbal
Messi denunță știrile false: ”Bine că nu îi mai crede nimeni!” Ce l-a enervat pe starul Barcelonei
09/04/2020 LA 19:54
Presa din Spania scria zilele trecute că președintele clubului, Josep Maria Bartomeu, le-a cerut demisia la 4 membri din Comitetul Director. Aceștia au decis să plece de la club iar alți 2 le-au călcat pe urme. Astfel, Comitetul Director a rămas cu 13 oameni.
Emili Rousaud, Enrique Tombas, Silvio Elias, Josep Pont, Maria Teixidor și Jordi Calsamiglia au explicat decizia printr-o scrisoare publicată de Marca. Ei cer să aibă loc cât mai curând alegeri pentru un nou președinte la Barcelona.
Cerem ca odată ce rezultatul auditului este prezentat, toți cei responsabili să fie înlăturați cu posibile compensații. Ca ultim favor făcut clubului, recomandăm ca pe cât de rapid va fi posibil să aibă loc noi alegeri pentru conducerea clubului
Ultimul an a fost unul critic din punct de vedere al imaginii pentru conducerea clubului, foști și actuali jucători și antrenori criticând anumite decizii precum înlăturarea lui Ernesto Valverde. A existat și un conflict public între Eric Abidal și Leo Messi iar presa din Spania a dezvăluit un scandal neașteptat cu o companie angajată de conducerea să influențeze opinia de pe rețelele de socializare în favoarea conducătorilor.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Fotbal
Cursa pentru Balonul de Aur are un favorit uriaș! Messi, cotat cu aceleași șanse ca... Bonnuci
ACUM 14 ORE
Ligue 1
Messi, adio revenire la Barcelona! Va cumpăra 35% din acțiunile clubului la care va juca din 2023
17/05/2022 LA 06:19