Presa internațională a anunțat astăzi că Bayern este foarte aproape să își asigure serviciile lui Sadio Mane în această vară, Liverpool fiind convinsă să îl cedeze pentru o sumă de aproximativ 50-60 de milioane de euro.
Ulterior, antrenorul "cormoranilor" a vorbit despre acest subiect. Cu mai puțin de 48 de ore înainte de finala Champions League, Jurgen Klopp nu s-a arătat îngrijorat de posibilitatea ca Mane să plece de pe Anfield.
Tehnicianul a spus că nu îl interesează, pentru moment, ceea ce se va întâmpla în legătură cu transferurile, atât el, cât și fotbaliștii fiind 100% concentrați asupra meciului cu Real Madrid, în care Liverpool are de luat o revanșă.
Fotbal
Salah, felicitat de Klopp după prelungirea contractului cu Liverpool
02/07/2022 LA 06:03
"Acesta este momentul greșit pentru a vorbi despre asta. Oriunde va juca Sadio în sezonul viitor, cu siguranță va fi un mare jucător. Sadio este în forma vieții lui, cu siguranță. Este într-o formă strălucitoare și e o bucurie să-l privesc.
Noi îi cerem foarte mult în acest sezon, fotbalul îi cere mult, multe finale. Nu mi-ar putea păsa mai puțin în acest moment despre zvonurile despre transfer. Cu toții suntem pe deplin concentrați la jocul de duminică, Sadio este pe deplin concentrat la joc.
Fără îngrijorare, este complet normal. Nu este prima dată în cariera mea când, înainte de un meci important, apar zvonuri legate de Bayern Munchen, dar nu e nicio problemă", a declarat Jurgen Klopp, citat de The Athletic.
Citește și:

PLANUL LUI LIVERPOOL DACĂ ÎL PIERDE PE MANE

Potrivit presei engleze, nimic nu ar fi lăsat la voia întâmplării, Jurgen Klopp fiind de acord să renunțe la Mane cu condiția ca în locul acestuia să fie adus Ousmane Dembele, de la Barcelona.
Francezul e la final de contract cu formația catalană și poate veni gratis, dar Liverpool va avea concurență serioasă pentru a-l semna. S-a vorbit despre interesul lui PSG, însă între timp francezii par că au renunțat la idee, considerând pretențiile atacantului de bandă exagerate.
Klopp a făcut o prioritate din jucătorul din Hexagon, el dorindu-l în trecut în mai multe rânduri, în ciuda accidentărilor. Singura problemă care stă în acest moment în calea mutării e reprezentată de salariul cerut de Dembele.
Reprezentantul acestuia, Moussa Sissoko, i-a cerut lui Liverpool un salariu de peste 800.000 de euro/săptămână pentru fotbalistul de 24 de ani. Vorbim de peste 40 de milioane de euro/an, o remunerație pe care formația de pe Anfield nu are cum să o onoreze.
Totuși, e de așteptat ca părțile să se așeze la masa negocierilor și să se găsească o formă de acord, vorbindu-se de o primă de instalare consistentă. Lucru perfect de înțeles, în condițiile în care Dembele, fotbalist pe care Barcelona a plătit 140 de milioane de euro lui Dortmund (cu tot cu bonusuri de performanță), ar ajunge gratis pe Anfield.
Fotbal
A început oficial perioada de mercato! Cele mai tari mutări care pot avea loc pe bani puțini
01/07/2022 LA 09:39
Fotbal
Cum arată 11-le starurilor care rămân libere de contract pe 1 iulie! Nume uriașe în atac
30/06/2022 LA 16:15