Argentinianul din atacul lui Conte are un sezon impresionant, pe lângă cele 14 goluri reușite în Serie A și Champions League reușind să fie extrem de util în atacul Interului prin pasele foarte exacte și prin faptul că creează multe spații. Parteneriatul cu Romelu Lukaku au dus Inter pe primul loc în campionat, la egalitate cu Juve, iar ofertele au început să curgă pentru fotbalistul de 22 de ani.
Prima intrată în cursă a fost Barcelona, dar la scurt timp și Chelsea și-a manifestat intenția de a-l transfera, după ce i-a fost ridicată interdicția de transferuri.
Acum, potrivit Tutto Mercato și Foot Mercato, Real Madrid a intrat în contact cu formația de pe Giuseppe Meazza pentru un posibil transfer. Formația blanco nu ia în calcul să plătească clauza de reziliere de 111 milioane de euro, fiind dispusă să achite o sumă în jurul valorii de 70-80 de milioane.
Serie A
Lovitură de teatru: Dybala îi întoarce spatele lui Inter. Un antrenor de legendă l-a convins
ACUM 6 ORE
Din câte se pare, oficialii italienilor așteaptă mai mult și au demarat negocierile cu agenții jucătorului pentru o înoire a contractului. Care să aducă și o clauză de reziliere mai mare, astfel încât Inter să fie protejată în fața asltului de oferte.
"Viitorul meu? Sunt fericit la Inter, în acest moment mă gândesc doar la două culori: albastru și negru", a spus Lautaro înainte de victoria din această săptămână, 3-1 pe terenul lui Napoli.
https://i.eurosport.com/2020/01/07/2748208.jpg
Cele mai interesante transferuri sunt comentate în vlogul LIVE TRANSFERS care este în fiecare luni și vineri, pe tot parcursul lunii ianuarie, de la ora 18 pe pagina de Facebook Eurosport.
Începând cu 1 ianuarie 2020, canalele Eurosport nu mai sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, din cauza refuzului Telekom de a continua parteneriatul cu noi. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Serie A
Inter le-a luat Cupa, Juventus vrea să-l ia pe Perisic! Ce club de top mai e interesat de croat
ACUM O ZI
Serie A
Inter rămâne la două puncte de AC Milan înainte de ultima etapă din Serie A! Cagliari, învinsă ușor
15/05/2022 LA 17:55