Formația lui Ancelotti a obținut un succe important în cursa pentru titlu, în contextul în care întâlnea o formație care, până acum 4 etape, a fost pe primul loc în La Liga. În plus, în această rundă Barcelona și Atletico Madrid pierduseră, astfel că formația blanco avea o șansă uriașă să se desprindă în fruntea clasamentului.
Partida de pe Reale Arena a început cum nu se poate mai prost pentru oaspeți, în contextul în care Karim Benzema, cel mai bun jucător din campionat, s-a accidentat. Acesta a trebuit să îi lase locul lui Jovic, dar din fericire pentru fanii Realului acest lucru nu s-a simțit în această seară.
Premier League
Arsenal se reorientează după ce l-a ratat pe Vlahovic! Arteta vrea un vârf care a costat o avere
25/01/2022 LA 09:24
CITEȘTE ȘI:
RONALDO NU A MAI SUPORTAT SĂ AUDĂ CE SPUNE CASSANO DESPRE EL ȘI A FĂCUT ROST DE NUMĂRUL LUI. SCHIMB INCREDIBIL DE MESAJE

Jovic, decisiv în Sociedad - Real Madrid 0-2

După o primă repriză echilibrată, formația din capitala Spaniei a rezolvat partida în doar 10 minute. Jovic, atacantul care a dezamăgit atât de mult de la transferul de la Eintracht Frankfurt, a ieșit la rampă. L-a servit ideal pe Vinicius Jr, pentru ca apoi chiar el să își treacă numele pe tabelă și să rezolve, practic, partida.
În ciuda faptului că Betis a echilibrat mult disputa pe final, Courtois nu a fost niciodată în pericol real.
Formația lui Ancelotti se distanțează în fruntea clasamentului după acest succes, având 9 puncte avans față de locul secund, ocupat acum de Sevilla. Sociedad coboară pe 5, fiind la egalitate de puncte cu Atletico Madrid.
Pentru Real Madrid urmează duelul cu Inter, din Champions League, de pe Bernabeu. "Galacticii" au nevoie de un egal pentru a câștiga grupa, dar mult mai importantă pare, în acest moment, starea lui Benzema.
LG îți aduce mai aproape transmisiunile Eurosport din sporturile de iarnă.
Liga
Benzema a fost jefuit în timpul meciului dintre Real Madrid și Elche! Anunțul presei din Spania
24/01/2022 LA 05:21
Liga
Ancelotti a răbufnit după meciul Realului din Cupa Regelui: "Trebuie să se trezească! E o prostie"
21/01/2022 LA 07:22